Selamlar
aracı alalı 1 ay kadar oldu, almamdaki en büyük etken aracın sadece 2 parça boyalı olmasıydı restorasyon ve orjinale dönüş için işlemlere başladım diğer rs in yanına aldım zaman oldukça toparlarım niyetiyle ama nedense hemen bitirmek için işe koyulduk ve araç neredeyse hazır diyebilirim ufak tefek eksiklikler kaldı
sırasıyla yapılan işlemlerin fotoğraflarını ekliyorum, umarım keyif alırsınız bizim için bu süreç biraz sancılı ve bir okadarda keyifliydi
saygılar sevgiler
ilk işlem ön koltukları sökerek neyle karşılacağımızı görmek oldu![]()
sonrasında kaba bir temizlik ve yılların tozunu pisliğini azda olsa geçici arındırmak oldu
kadranda yapılan anlamsız işlem yedek aldığımız iç plastik ile değiştirildi
torpido sökülde arka bağlantı ve destek demiri kaplama yapıldı
torpido arka keçe ve havalandırma iç kısımları detaylıca temizlendi artık içerişi toz kokmuyor![]()
teyp soketlerinin ırzına geçmişler onlar düzenlendi makoranlandı yeni soketler alındı
taban halısı komple yıkandı alt kısım tedaylı temizlendi
eski koltuklar neredeyse hiç kullanılmamış koltuk kılıfları ile değiştirildi, 1-2 yıl evvel y.dışından getirmiştim ön arka set olarak bazı düzenlemeler sonrası çok güzel oldu
koltuk alt kızakları tamamen sökülerek tamiratı yapıldı artık ileri ve geri tamamen çalışıyor
koltuk kaldırma kolları ve bel destek plastikleri orjinal renkleri ile alınıp takıldı
torpido üst parça temizlik sonrası orjinal rengine özel boyası ile boyandı
cam düğmelerinin bağlı olduğu plastik parçalar ve teyp çerçevesi orjinal rengine boyandı
orta havalandırma sıfırı ile değiştirildi
genel olarak tüm iç trimlerin bağlantı klipsleri ve bağlantı civatalarının tamamı orjinali ile değiştirildi
kapı döşemeleri yine ydışından getirdiğim setin içinde olan döşemelerle değiştirildi ve temizlendi
eski kemerler sökülerek clio 182 rengi olan beyaz kemer ile değiştirildi
direksiyon orjinal deri ve orjinal alcantara ile fabrikasyon opsiyonla gönderilen direksiyon şeklini aldı
![]()