Valla roket. Güle güle binin.
Printable View
Valla roket. Güle güle binin.
Bir daha 131(mirafiori) almayı düşünmediğim için güzel olur umarım :)
Buğra teşekkür ederim kardeşim, bir ara beklerim senin bir kaplama işinde vardı bak şimdi aklıma geldi :)
Teşekkürler, bence de her tipi ile güzel bir kasa ;)
Arabayı aldığımız gün orjinal tamponlarını bulduk zaten brocan ;)
O dediğin touring'ide Çorludan bizim Burak'a almak üzereyiz galiba elini çabuk tut ;)
Teşekkürler kardeşim, acelem yok yavaş yavaş olacak inşallah ;)
Teşekkürler, buda çok güzelmiş gerçekten, aracı ol da bir araya getirelim araçları :)
Bende senin dikkate aldığın özellikleri değerlendirdim ve araca bakmadan aldık resmen :)
Teşekkür ederim.
O alman style'ı çıkartana ben bir, sen iki diyim :)
Arabanın gabarisini aşan jant lastiğe karşıyım ben, ilk fırsatta sökeceğim, jantları almak isteyen varsa bana ulaşabilir :)
TEşekkürler kardeşim :=
İçini hiç çekmedim gerçekten, aracı elime geçirirsem baya bir paylaşım yapacağım :)
bencede m, cabrio ve touring sıralamasıyla gidiyor :)
Hikaye bizi de tebessüm ettiriyor lafı geçtiğinde. Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim İrfan ama dış görünüş hiç benlik değil m2 kit bende kalacak onu biraz düzeltip abs den düzgün bir kalıp alıp tekrar takabilirim ama şuan için orijinal olsa beni daha mutlu edecek :)
Maşallah ciddi değerli bir araç umarım satmazsiniz bende çok istiyorum ama alana kadar 4 kapi harici bir E30 kalmaz sanırım :)
gule gule kullan abi.renk super. arka bagaj acıkken ki goruntusü cok degisik ve guzel geliyo bana nedense :D
Vay vay vay abi sen ne yaptin ya kocaman Masallah :)
Çok sağol kardeşim, biblo demişken elime yeni ulaşan bir foto ekleyeyim, jantlara iyi diyenler bir daha düşünsün :D
https://i.hizliresim.com/bvX6NV.jpg
Su mor e30daki jantlarsada degilsede bcok guzel olmuş masallah :)
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...j0hEdvFIPS1wqJ
Jantlar efsane olmuş moko :)
Furkan maşallah tam tarzın olan aracı bulmuşsun.kazasız belasız. Halısaha grubuyla içine doluşup maça gidelim
Bence bir E30 Cabrio yada Coupe değilse Station Wagon olmalı. Sedan 4 kapıları sevemedim gitti. Bu ise aşırı iyi duruyor. Hele beyaz jantlar efsane yakışmış. Güle güle gazlayın. :)
Bulmuşsun yine bir oyuncak :D Hayırlı olsun, beyaz jantlar efsane olmuş
Teşekkürler, bence bu jantlar çok daha iyi ama 18" olmasından dolayı daha insan işi bir şey bulacağız :)
bilemedim ama ikiside güzel duruyor :)
Moko daha neler takarız biz buna, gediğinde hbr ver de gazlayalım :)
Turgay eyvallah, geçen akşam Burak ile maç yapalım diye konuştuk ama sayı çıkmadığı için halı saha maçı da yapamıyormuşuz, maç olursa doluşalım valla :)
Kardeşim bugün hiç enerjim kalmadı hafta sonu Burak'tan bir kıvılcım gelirse yakarız bu gezegeni :)
Teşekkür ederim, bence de jantlar çok iyi ama 18" bana biraz fazla, şimdilik oynuyor arkadaşın teki @BRKYLMZ :)
E30 konusunda kasa beğenine katılıyorum ama çok seveceğin bir e30 sedan var elimizde, umarım bir gün paylaşırız burada :)
Eyvallah kardeşim, bırakmak mümkün olmuyor, hastalık gibi bu iş :)
Gençlik yılları açık filtre takan Ed China reis :)
https://youtu.be/w1vT85FWI6Y