Konu PiscocuK tarafından (11-10-2021 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin merakla güncellemeleri takip edeceğim![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Hayırlı olsun abi Maşallah.
Diğer aracına yaptıklarına bakılırsa şimdiden komple fk8 Typer görünümü hayırlı olsun diyorum şimdiden.![]()
Hayirli olsun , son halini merakla bekleyenlerdenim bende.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Youtube kanalım
https://www.youtube.com/c/DensWorkshop
Instagram sayfam
https://www.instagram.com/dens_workshop
Teşekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler.
Teşekkürler.Kendine has bir duruşu olacağı kesinFK8 de olmayan şeyler bile olabilir.Parça sıkıntısı yaşamazsak tabi
Saolasın kardeşim.Sattın sanırım sen.Japon araçları genel olarak yalıtım konusunda kötü alıştık artık
Teşekkürler.Sorun yaşamazsak sene sonu kafamdaki şekli veririm diye düşünüyorum
Çok teşekkürler
Emre abi yine hızlısın
Maşallah, Allah kaza bela vermesin abi
Takipteyim
Beyaz rengin en çok yakıştığı Japon arabaları sanki.. gerçekten ayrı bir güzel oluyor beyaz Japonlar
Abi hayırlı olsun,gelişmeleri takipteyim. Her şey beklediğin gibi olur umarım kazasız belasız![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Hayırlı olsun 19'' jantlandınız
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Onsuz olmuyor
Amin kardeşim teşekkürler.Bittiğinde nokta olacak
Teşekkürler ama Aralık ayından önce birşey gelemeyecek gibi duruyor. şimdilik süreç 4 hafta extra birşeyler çıkmazsa
Az önce kilidi taktık seve seve bekleyeceğizgel birlikte bekleyelim şekerim
Senmi benmi Müdü-R
Abi başka bir jant alıcam kombin onunla çok daha iyi olacak.Sonrasında hızlanmak istersek bunlara geçeriz aklımdasın
Abi hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler olsun) inşallah istediğin gibi olur)
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)