Te 37 yakışıyor japon araçlarına ama arka jantların genişliği fazla lastikler dar(stretch) olunca kötü durmuş. Ön tarafta bile öyle ama fazla göze batmıyor. Bronze renk çoğu araca yakılıyor ve farklı duruyor![]()
Te 37 yakışıyor japon araçlarına ama arka jantların genişliği fazla lastikler dar(stretch) olunca kötü durmuş. Ön tarafta bile öyle ama fazla göze batmıyor. Bronze renk çoğu araca yakılıyor ve farklı duruyor![]()
Bence şu anki piyasada uyguna alınabilecek en mantıklı jant Te37. 19'' olduğu için de dolu dolu duruyor gayet güzel olmuş. Yayla birlikte çok daha keyifli hale gelecektir. Hayırlı olsun abi. Maşallah.
jantları ben yakıştırdım. alçalınca daha yakışıklı duracaktır.
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
şuan gerçekten çok iyi olmuş yay ile birlikte..Yandan bakılan resimde tek eksik spoiler diye düşündüm içimden![]()
Maşallah çok sağlam duruyor. Lastikler sürtmüyor mu? Jantlar Çok dışarıda duruyor sanki![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
jant,yay kombini çok iyi olmuş
bu arada yaylar ne markaydı???
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Selamlar.Bugün havanın güneşli olmasını fırsat bilip kendi garajımızda Seibon karbon kaput montajımızı gerçekleştirdik
Tabi gerçekleştirdik derken asıl emek hocamın @OmerBLNben garajın çaycısıyım onun yanında
Ufak ufak arabayı toparlamaya başladık ama az önce gelen mail üzdü.Ekim sonu gelecek parçalar Kasım hatta Aralık sonunu bile bulabilir dediler
Sağlık olsun en sevdiğimiz şey sabırla beklemek zaten
Buyurun bir kaç kare daha detaylı fotoları geniş bir vakitte çekeceğim
Konu PiscocuK tarafından (14-10-2021 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim düzenlemesi
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Eski fotolar uçtu yenilerinide yan yüklemişimnasıl düzelteceği varmı yardımcı olabilecek
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)