Kazasız belasız.... Ortak kanı jant sanırım... Ofsetli bir jant lazım gerçekten.
Bir de demeden edemeyeceğim inşallah sonradan taktırdığınıza pişman olmazsınız
o sunroofu !
aynısının patlıcan moru vardı gerçekten çok sağlam ve konforlu bi araba.. kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
ben olsam arkadaki 520 yazısını söker app plaka yapar ön böbrekleride siyah boyardım..sadece bu işlemler bile arabayı değişik gösterirdi...sonradan ofsetli bir jant ve yayla bambaşka olurdugüzeldir 5 kasalar kazasız belasız.
2000 A3 8L
Böyle yap diyorsun yani
Yay ı cok düşündüm Ahmet ama sonra vazgeçtim.Görüntü olarak güzel duruyor ama şimdi park yerinde arkama araba park etmişse,rahatlıkla kaldırımdan çıkıp başka bir yerden inebiliyorum
İnşallah getirirsiniz efenim
Araba yapı itibariyle çok ağır.Daha büyük jant daha da hantallşmasına ve daha çok yakmasına neden olucaktır.Yoksa benim de tercihim.Büyük ve renkli jant
Yaklaşık 5-6 aracımıza da aynı işlemi yaptırdık.Ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadık.Sattığımız insanlardan da daha sonra şikayet gelmedi.Tabi bu tür işlemlerde şans ve usta faktörü çok önemli
Ben de onu seviyorum![]()
Masallah
9-10 offsetli bir jant yakısır![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
e34 benimde en sevdiğim hatta aşık olduğum bi kasadır..
böbrekler siyara boyanmış zaten..bence beyaz sinyallar ve beyaz stoplar (orj. model ama turuncu olan yerleri beyaz)
kapı çıtaların siyaha boyanması ve amerikan park ...
güzel bi yay çok hoş durur..jant konusuna gelince bence e34e yakışan tek jant var oda modelini unuttum :S dilimin ucunda ama
tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben fikir amaçlı söylüyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)