( Sayfanın sonunda güncel fotoğraflar mevcut )
IMG_1493 by arifylcky, on Flickr
Öncelikle Merhabalar Beyler & Bayanlar,
***** araç fiyatlarının alıp gitmesi para biriktirken (ben 1000 TL her ay kenara koyarken araçlarında 5000 TL birden koyması) delirmem küçüklükten beri yıldız merakı derken 10 senedir mekanik ustamın tavsiyesi ile w210 kasada karar kıldık (bu arada ustama w201 - w124 kasaları götürdüm benim bu kasaların çok düzgün olması lazım yoksa üzülürsün demesi etkili oldu)
aracımız 1997 model olup 1998 trafiğe çıkışlıdır ilk plakası osmaniye iline kayıtlıymiş evveliyatının temiz olduğu bilgisini 3.sahibinden alarak öğrendim km'si muadillerinden biraz düşük boya durumu güzel 4 parça boyalı full+full diye tabir olan e2 değil deri koltuk ve dijital klimada yok ama ben sevdim ve beğenerek aldım, Elegans modeldir orijinal jantları - sunroof u - far yıkaması kararan iç ve dış aynaları - yağmur sensörü mevcut yedek anahtarları ve orijinal teybi var lakin kullanım kılavuzu yokyardımcı olmak isteyen olursa ücreti mukabilinde alabilirim uzun yıllar tofaş aracı sürdüm ardından ek kasa civic sonra 1.3 corsa cosmo kullandım sonra bu makine nasip oldu inşallah utandırmaz beni herkese gönlündeki aracın nasip olması dileğiyle teşekkürler,
fotoğraflar aldığım kişinin kapı önü ilk karşılaşma anıdır aracını yıkarken denk geldik
IMG_9291 by arifylcky, on Flickr
konuyu kardeşim güncelleyecektir ben tadımlık ilk fotoğrafları atayım farlarını plastix ile operasyonla temizledim![]()