Km 170k oldu değiştir. 5008-kodiaq-tiguan ?
Tüm masrafları bitti gittiği yere kadar gitsin
Minnoş bi anket ekledim. cevaplarsanız sevinirim
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
İyi paraya satarsanız satın, yeni aldığınız VAG grubunu doldurmaya devam edersiniz. maddi durum da müsaitse kurcalamayı seviyorsunuz belli ki, bir şeyine dokunmadan binmek de sıkacaktır ki bu anketin çıkma sebebi de o bence![]()
Degistir de yeni maceralara akalim![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Ben olsam değişmezdim. Alacağın araçlardaki en dolu paketler bile bu passat yanında boş kalacak.
Alacağın araçlarda çok başka araçlar değil. Yani yüksek passata biniyor gibi olacaksın. Belki biraz konfor fazla olacak yükseklik kaynaklı.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Uzun zamandır güzel bir temizlik yüzü görmemiş onu farkettim
![]()
benim gözümde yeni araba her zaman iyidir hocam renault bile olsa,bütçe meselesi tabiki yine ama satılıp vag grubundan yine bi araç alınıp tatlı tatlı dokunuş yapılabilir![]()
Adamcağız kararsız olduğu için anket açmış, anket de kafa kafaya
Kafa karışıklığı x2 olmuş
Ne karar verirseniz hayırlısı olsun
170k km artık bence satmanın vakti gelmiş kilometreleri. 200k olmadan vermek lazım diye düşünüyorum. Bütçeyi bilmiyorum ancak 6-7 ay kadar 5008 GT kullandım, donanım olarak üzer bir çok VW'i. Tercih edebilirseniz şiddetle tavsiye ederim, aşırı memnun kalmıştık ailecek. Dediğim gibi donanım olarak ciddi dolu, yaşam alanı boyutları, bagaj büyüklüğü ve arka koltukların 3 sıra olması, konforu, yol tutuşu ve 180 hp olursa performansı oldukça tatmin edecektir.
Konu .::EmrE::. tarafından (25-01-2023 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.
Cevap veren herkese teşekkür ederim. ilan süresi içinde satılırsa 5008-kodiaq-tiguan allspace - bütçe ayırabilirsem B8.5 variantbunlardan biri olacak.
saygılar
selamlar tekrardan 1 yıldır güncelleme yapmadım ya da ufak tefek güncellemeler dışında bakım mazot kullan şeklinde ilerliyordum.
uzun zamandır almak istediğim bir jantı güzel bir kampanya denk getirip alınca paylaşmak istedim.
jantlar 19" Lugano modoli sanırım orjinal CC jantı. çıkma oem ürün lastikleri de 235/40/19 orjinal ölçüleri ile birlikte Eibach 3cm yay kombini aşağıdaki gibi bir görüntü çıkardı ortaya.
Bu süreçte km yi 200.000 i yaptık.uzun süre daha biz de kalacak. çıkan montereylere de kışlıkları takıp devam edeceğim
![]()
Jantlardan sonra R Line body istemiş gibi. Tavan barları çok yakışmış. Yaylar ne güzel düşürmüş arabayı, canlı görsem coille düşürülmüş diye düşünürüm.
Jantları çok yakıştırdım,yaylar Eibach klasiği olarak arkayı önden fazla düşürmüş tabi araç station olunca da çok fark ediliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)