Hayırlı olsun güle güle kullan gazla. Ama plakalık ampülü olmayan araba nedir. Takamamış mı bir ampülde öyle kapatmış. Yoksa gece roll olaylarında polis plakayı okumasın diye mi sökmüşler ? Tuhaf valla.
Hayırlı olsun güle güle kullan gazla. Ama plakalık ampülü olmayan araba nedir. Takamamış mı bir ampülde öyle kapatmış. Yoksa gece roll olaylarında polis plakayı okumasın diye mi sökmüşler ? Tuhaf valla.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ds'i dün akşam spor salonunda gördüm ilgimi çekmişti maşallah kazasız belasız
06 SS 0006
06 MRZ 06
Maşallah, çok beğendim. DS3 ü çok severim zaten, ancak 208 GTi mükemmel. Özellikle jantlar ateş ediyor, ben burdayım diyor. Keyifle okudum yazınızı.. Kasapların elinden alıp sizin elinize geçmesine ayrıca sevindim.. Kazasız belasız günlerde kullanın !
Arka sis farını paraşüt etkisini azaltmak için söken ve muhafaza etmeyen zihniyet (15 cm lik yerin ne etkisi olacaksa), onu da düşünmüş olabilir tabi.
Teşekkürler. Aracı çoğu zaman eşim kullanıyor, o gidiyor salona.
Eyvallah sağolasın. Jantlarda 2 farklı gri tonu var, o yüzden güzel gözüküyor sanırım
Hayırlı olsun kardeşim, bunu da en güzel şekilde yaparsın eminim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Thor Performance
DOB 208 THP156 Allure Stage3
Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)
Eminim bu da çok güzel bir hale gelecektir, zaten stock bile çok yakışıklı bir araç. Ben de ileride almayı düşünüyorum
Maşallah, Allah kaza bela vermesin
maşallah nazar değmesin iki araçta çok güzel. ds3 te otomatik şanzımanlarda kronik sıkıntı varmı bunlarla ilgili bilginiz varmı acaba?
Teşekkür ederim, umarım alırsın, güzel zevkli bir araç
Aynen takılmış, pek seçenek olmadığı için birdaha takılacak
Teşekkürler
Teşekkürler.. Psa grubunun çoğu aracında kullandığı kullandığı tam otomatik AL4 şanzıman. Nette bu şanzıman ile ilgili birçok bilgi mevcut. En çok yaşanan sıkıntı selenoid arızası oluyor.
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok güzel dikkat çeken bir araç bunlar.
İyi günler de kullanman dileğiyle..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Teşekkür ederim sağolun..
Aynen kullanımı zevkli bir araç.. Oz ya da enkei den başka takılabilecek bir jant yok zaten ne yazık ki. Bende enkei takıcam büyük ihtimalle. Arkalarda spacer varmıydı bu halinde @süleymann ?
208 GTİ ve DS3 ile harika bir kombinasyon yapmışsınız. Her iki otomobildede çıkan ufak tefek durumlar can sıkıcı olmuştur elbette ama her iki otomobilde iyi durumdalar. Hele GTİ beni benden aldı. Maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)