ahahah her insan yanılabilir tek gerçek araçların güzelliği![]()
kazasiz belasizz guzel emegi olan bi araç benim bildigim bu araç izmirdeydi o galiba
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
emeklerinize sağlık cok güzel bir araç ortaya çıkmışresimler de süper görünüyor
yalnız birkaç şey söyleyceğim ; o jantlar dönerken felan davlumbaza sürtmüyor mu birde orjinal rüzgarlığını spoona çevirsen cok daha güzel olacagını düşünüyorum
tekrardan emekjlerinize sağlık
Maaşallah , çok güzel görünüyo,emeklerinize sağlık.. jant seçimi de süper ama keske jantın göbeğide siyah olsaymış bence..
neyse
asıl sormak istediğim 28/76 kaç bin devirde spool oluyo? ve redline şu anda nerde?
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
maşallah. kazasız belasız.güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
jantlar tam sag tam solda surtme yapıyor harıcınde bısey yok camurluklar acık su anda elımde spoon kanat var ama karbon olmadıgı ıcın takmıyorum kaput karbon oldugu ıcın onuda karbon yapıcagız bıde bagaj koyabılsek dahada tatlı olacak ama bakalım hayırlısı tesekkurler yorumun ıcın![]()
herşeyiyle 4/4lük kusursuz bir araç maş demek düşer bizede, kazasız belasız günlerde kullanmak dileyimle hayırlı olsun slh abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)