Şahane olmuş, ama lütfen lip yapma, lip olunca tamponun yanlarından aşağı sarkan diş gibi duran hat kayboluyor ve ön çok düz duruyor, o agresif duruş kayboluyor abi.
Şahane olmuş, ama lütfen lip yapma, lip olunca tamponun yanlarından aşağı sarkan diş gibi duran hat kayboluyor ve ön çok düz duruyor, o agresif duruş kayboluyor abi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen ben de kaybolsun istemiyorum o hat ama araba yüksek geliyor gözüme böyle de, herhalde jant ve sonrası biraz alçalınca gerek kalmayabilir lipe. Teşekkürler kardeşim.
Teşekkürler
Sevdiğim bi kardeşim çekmiş![]()
Harman Kardon parçalarımız geldi, kurtlandım hemen gidip taktırdım![]()
Egzozlar gözüme ufak gelmeye başladı, daha büyüklerini takana kadar piano black renge boyadım.
Style 345 M5 jantlarını piano black renkte 1 takım bulduk ama hayallerimizi suya düşürdüler, jantlarda kırık ve kaynak çıktı. Arayışa devam...
Lütfen çevrenizde denk gelirse haber edinBiraz daha bulamazsam 640 Grancoupe jantı takacağım.
![]()
Harman kardon sonrasında yeni araba hissiyatı gelmiştirBmw'nin en keyifli retrofit unsuru bu bence. Güle güle kullanın
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
ne yazıkki bildiğim kadarıyla f10'un jantla ilgili çok seçeneği yok.Umarım dilediğin gibi bi jant bulursun.
Maalesef, herkeste tek tip aynı janttan var onu da ben istemiyorum. Aslında jantı buldum da rakam çok uçuk.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...7768904/detay/
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
Style 345 M5 jantı 20.000 tlcik olunca artık daha fazla kapkaççı arabası gibi durmaya gerek yok dedim ve 640 Grancoupe 8.5 - 9.5x19'' ferric grey jantları ve 245 40 - 275 35 19 lastikleri aldım.
Öne ve arkaya da 1er cm spacer yaptırdık, güzel oldu. Yay hala kafamda var ama yükseklik hiç rahatsız etmedi ve açıkçası 5in konforundan feragat etmek istemedim şimdilik...
Yardımlarından dolayı @canimrecepcim ve @Berkan sonsuz teşekkürler.
Dün Alperen Gökmen kardeşim fotoğraflarını da çekti, o ara ceple bi foto aldık yenileri gelene kadar idare eder
Sırada cam cıtalarını parlak siyah yapma ve egzozları 1 boy büyütme işi var. Bu arada spoiler ve difüzörü de boyatabilirim gövde rengine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)