çok teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Gerçekten ikonik bir araç. M5ten sonra biraz oyuncak gibi tabi :) M5 de fazla business idi.
İzmir'de kış da çok sert olmadığı için gerçekten bu şehre çok uygun bir araba
Eyvallah, teşekkür ederim
Yukarıda da dediğim gibi M5 ten sonra oyuncak gibi :) ama bu da ayrı zevkli.
Yıllardır hep gri-beyaz-siyah arabalar denk geldi. Artık bir farklılık istiyordum bu kombinasyon güzel oldu. Eclipse grey olarak geçen rengi güneş ışığında askeri yeşil gibi gözüküyor. Karbonlarla zaten çok uyumlu.
Özgür'üm teşekkürler. Sana da uğrayacaktım ama zaman ayarlayamadım.
Aklında kalacağına altında kalsın felsefesini seviyorum :) Sonuçta dünyaya 1 kere geliyoruz. Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.
Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Eyvallah, teşekkür ederim.
Çok teşekkürler.
Senden de yakın zamanda güzel bir hareket bekliyorum.
Z4 aklımdaki bir araçtı kanka ama temizini bulmak cidden çok zor artık. Araçlar hep tramerli veya çok yüksek kmlerde. Temiz olanı da saçma sapan fiyatlarda. 15 yaşında ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmayan araçlara o paraları bağlamak istemedim açıkçası. Mx5 konusunda da bakmadım değil ama son kasaların fiyatları bir tık bütçemin üzerindeydi ve buna nazaran çok daha küçükler.
Benim de kafamı en çok karıştıran şeylerden biriydi :D ulan ben ve Mini nasıl bir kombinasyon olacak diye.. Ama Mini güzel, binince alışıyorsun..
Bostanlı'da gözükür tabi ama iyi bir detailingden sonra kapalı garajda saklayacağım.
Nadir bir araç, ben de en son yazın çeşmede bir tane görmüştüm. Ondan beridir hiç denk gelmiyordum.
Tam bir zıpır..