maşallah, resmen mücevher satın almışsın, böbreklerinden tamponuna kadar da yılının orjinali olması çok önemli, keyifle binin...
Printable View
maşallah, resmen mücevher satın almışsın, böbreklerinden tamponuna kadar da yılının orjinali olması çok önemli, keyifle binin...
Çok güzel maşallah , lütfen m paket yapma.
Saol abi benim de en dikkat ettiğim şeylerden biri e36 nın yılının özelliklerini taşıması hele şu bıyık sacı olayına çok tutuluyorum. :)
Hayır yapıcam :D hemde sadece öne yan sanayi dalgalı m tamponlardan takıp sağa sola da arabam m paket yazıcam.
Abi muhtesem! :D gule gule kullan. Farlari acmak cok zormu? Yemin ediyorum usengeclikten sari sari biniyorum.
Maşallah abi :) Tam e36 dan soğumuşken güzel oldu bu konu :)
hayranlıkla inceledim fotoğrafları, aracınız çok güzel maşallah.
Maşallah Barışım, yine döktürmüşsün :)
maşALLAH ya vagon candır :) emeğinize sağlık daha da iyi olacaktır elinizde. kazasız belasız sürüşler :)
Teşekkür ederim var hala sağda solda bişeyler :)
Teşekkürler :)
Eyvallah reis teşekkür ederim :D
Ufak iyileştirme çalışmalarım olacak teşekkür ederim :)
bi sonraki arabam ya sw yada suv olacak seviyorum wagonları maşallah :)
Maşallah çok güzel. Çok kez bakıştık ama bir türlü hesapları denkleştirememiştim. Kıymet bilen ellere geçtiğine çok sevindim. Kazasız belasız, hayırlı olsun..
elinize sağlık makine bayağı canlı maşallah
Hint kumaşı gibi maşallah. Abi renk fotoğrafta göründüğünden daha güzel :) Öğle saatlerinde bu renk çok çok güzel duruyor. Kazasız belasız olsun
eyvallah sw farklıymış ben de çok sevdim :)
teşekkür ederim elimden geldiği kadar iyileştrimeye devam :)
Teşekkür ederim :)
Bİ techno violet değil ama güzel bi mor tonu var dediğin gibi güneşin dik saatlerinde performası artıyo rengin. teşekkür ederim :)
Maşallah hayırlı olsun, özkardeşlerde ilanda iken almaya niyetim vardı bu aracı ama kendi aracım satılmamıştı.
Eski E36 touring sahibi olarak çok beğendim, değer bilen ellerde altın olmuş. :)
Yine yeni yeniden çok güzel, çok orijinal ve çok temiz bir e36 kardeşim. Güle güle kullan :)
Oğlum maşallah nan :)) kazasız belasız kullan müthiş.