Teşekkür ederim elimden geldiğince güzelleştirmeye çalışıyorum sadece :)
Printable View
Barışım bu işin vakkosusun :D
Maşallah, çok güzel. Keyifli günlerde kullanın :)
Maşallah özellikle sonradan takılan jantlarla ayrı bi durmuş. BMW de en sevdiğim kasa e36 birde SW olunca benim için tam can alıcı bi araba olmuş. Bu kondisyonda olmasında SW ve otomatik olmasının da payı büyük sanırım. Kazasız belasız gelişmeleri takipteyim. Dıştan M yapılmasını gözüm aramadı değil ama siz orjinal kombini bozmak istememişsiniz :)
Teşekkürler :)
Kondisyon olayı sahiplerine bağlı ama otomatiklerin daha iyi durumda olduğu da gerçek.M seti yaparsam tam set olarak yapmam lazım içiyle beraber siyah tavan recaro koltuk gibi ki bu arabanın içi kesinlikle bozulmaz. Dışı da zaten böyle çok dikkat çekici duruyo bence. İyi dileklerin için de teşekkür ederim.
sayfada wagonları görünce mutlu oluyorum. kazasız belasız
saygılar
Şöyle bi güncel çekelim :)
Aslında pek uzun sayılmaz ama (1000km) tatil yolcuğuna touringle gitmeye karar verdim. Yaklaşan yağ, filtre ve gaz bakımlarını yapıp yola çıktım. Gaz dolum ağzı süpriz yaptı giderken dolum ağzından kaçırdığı için dolum yapamadık neyse deyip benzinin keyfini sürdüm :)
https://i.hizliresim.com/Fiv1Rg.jpg
https://i.hizliresim.com/pMKYXS.jpg
yoldan ne bulursam aldım :D
https://i.hizliresim.com/DzbS0x.jpg
dönüşte temizliği + fil yağıyla deri bakımını yapıp garaja çektim
https://i.hizliresim.com/DXxNUN.jpg
İzinin bitmesine bikaç gün kala ztr den muayne için söktüğüm throwing starları denemek için takmamla bi kere daha aşık etti kendine :) yiğit in 323ti yla beraber bi kare aldık tek fotosuna bakamadım henüz onu da eklerim yakın zamanda bence çok yakıştı.
https://i.hizliresim.com/r7wTTG.jpg
maşallah Barış güle güle kullan.
Maşallah, fakat kendi jantları daha güzel :)
maşallah throwing'leri takınca daha bir başka olmuş kazasız belasız sürüşler
Touring'de gozum hep m tampon arıyor. Cok yakıstırıyorum m'e cevirmeyi dusunuyormusunuz ?
Maşallah 41 kere, ellerine sağlık abicim. Tekrar hayata dönmüş resmen, kazasız belasız. Keyifli sürüşler :)
teşekkür ederim bence de canlı da daha bi başka :)
M paket tabi ben de severim ama yapınca komple içiyle beraber yapmak lazım ve bu arabanın içini ben bozamam gayet iyi kondisyonda olduğu için.
teşekkür ederim :)
negüzel temizlemişsiniz sürücü kısmındaki pedal halı kısmını bayıldım çok güzel temiz araba