Son hali çok güzel olmuş, jantları sakın değiştirmeyin bence. Kazasız belasız![]()
Maşallah Arda çok sade ve öz şekilde gereken dokunuşları yapmışsın. Güzel olmuş. Babamın W203'ü buna benzer sadelikte yapmak istiyorum bende, hatta jant konusundada sana danışıcam. Araba olarak W211 bir çok yeni üst segment arabayı üzer gerek malzeme kalitesi olsun gerek o yıldaki baz donanımı olsun.
İnstagram : onebimmerstory
çiçeği burnunda bir w210 sahibi olarak forumda yıldız görünce dayanamadım hop girdim konuya rengi çok güzel usa versiyonda tam tadında olmuş maşalah motor kodu ne acaba tam olarak ?
Şüphe , tek gerçektir ...
Talha gerek detailing konusunda bilgisi gerek efendiliği ile on numara bir arkadaş.
211 ise kare plakasıyla çok hoş güle güle kullan.
Mercedesten pek anlamıyorum ama arabayı gösterenin janttan başka bir şey olmadığının ispatı gibi maşallah![]()
Maşallah araç güzel. Jantlara bayıldım cem abi gerçekten bu işi fazlasıyla iyi biliyor kendisine selamlarYanıyor valla tam bir alman tankı.
Güzel günlerde kullanman dileğiyle, kazasız belasız inşallah
E92 320d - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
Ooo korsan taksi
Vossenli halini iyi ki görmemişim dedim, şu anki jantlar da iyi ama en iyisi cls jantı bence. Onun 19u yok mu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi valla 8 sene oldu, pek sıkıldığımda söylenemez
Sağolasın teşekkür ediyorum
Abi onun 19u var mı bilmiyorum, bu jantları başına birşey gelmediği müddetçe BBS LM le değiştirmek istiyorum
Teşekkür ediyorum, amerikan sinyali arkadaşım kendine almıştı, takmaktan vazgeçince ben aldım. Kaplama neyi sordunuz anlamadım ama. Bagaj kapağınıda @Mr.K ile aldım, letgoda bulmuştum
![]()
maşallah aracınıza mercedes başka bir boyut başka bir dünya kazasız belasız binin inşallah
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)