yapılan ekstralar tam yerinde olmuş. arabasını seven ve gün geçtikçe güzelleştiren insanları gördükçe çok mutlu oluyorumKazasız belasız ağız tadıyla binin..
yapılan ekstralar tam yerinde olmuş. arabasını seven ve gün geçtikçe güzelleştiren insanları gördükçe çok mutlu oluyorumKazasız belasız ağız tadıyla binin..
What's yours will find you..
Çok şık olmuş hocam güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Bu kasa kesinlikle ic mekan kalitesi olarak 2010 kasadan daha kaliteli... Ozellikle sicak havalarda yeni kasasinda serigrafiler ve koltuk derileri dayanmiyor... Tasarimin oval yapisida gozume hos geliyor bu kasada. Gule gule eskitemeyin
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Sağolun teşekkür ediyorum
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Orjinal parça denk gelirse elimden geldiğince yapmaya çalışıyoruz birşeyler
Sağolun çok teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Bu arada evet, 211in malzeme kalitesi, 212 den bariz olarak daha kaliteli. İnşallah bir gün AMG sine de bineriz![]()
Maşallah
Son hali nokta olmuş bence kesenize bereket. AMG jant bu kasaya çok başka bir hava katıyor.
Bu kasa arabam olsa başka jant takmazdım sanırım
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Selamlar,
Bir kaç fotoğraf yükleyeyim. Yan marşpiyeller ve arka tamponu da taktım. Son hali aşağıdaki gibi
Fotoğrafları link olarak eklemek zorundayım, başa sona IMG koyunca getirmedi fotoğrafları. Biraz yoracağımYa da ekleyebilen olursa çok sevinirim.
tcjof0m.jpg - Hızlı Resim
srqkiyl.jpg - Hızlı Resim
auwq6sr.jpg - Hızlı Resim
edv1d0a.jpg - Hızlı Resim
8jjkqw4.jpg - Hızlı Resim
Konu Boost Up tarafından (10-11-2025 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
Teşekkür ederim yardımınız için. Orjinalinde de egzoz bir nebze dışarıda olduğu için ben de dışarda bıraktım aslında. Tabii bir de kafalar tam sığmadı, orjinal egzoz sistemini de alabildiğim kadar içeriye aldırdım.
Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim, elimden geldiğince orjinal parçalar ile bir şeyler yapmaya çalıştım.
Maşallah, E serisinde asla eskimeyen bir kasa W211 bana göre. Daha önce 2002 E240 Avantgarde bir W211'imiz olmuştu. Hatasız boyasız, airmatic dahil full donanımlı bir araçtı çok severek kullanmıştık. Hala tadı damağımdadır. Sizinki gibi temiz kondisyonu iyi bir tane olsa sıfır araç gibi binilir sorunsuz sıkıntısız.
Ağız tadyla binmeniz dileğiyle![]()
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW 3.16i E30 1990
BMW F800GS 0K51 2025
Maşallah. Halen oldukça yakışıklı bir araç. Kazasız belasız kullanın
İçerisinden de kareler isteriz.
280 cdi daha çok tutuluyor. Mercedes'te her yeni kasa çıktığında eskisi övülür ama sonra o da eski kasa olunca kıymete binerBugün 212 özellikle makyajlıları tutulan ve güzel arabalar. İlla da tutulmayan E serisi aranıyorsa 210 makyajsız ve 213 sayılabilir. 212 makyajsız da bunların arkasına gelir. Ben de 123'ümü 211 veya 209 ile takaslamak istiyorum ama bakalım hayırlısı.
Savaş MotorSports
Kafadan ve ön çaprazdan görüntü enfes. Arka stoplara çoook ince bi siyah film mi yapsan ya çok azcık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)