Maşallah, kazasız belasız![]()
Maşallah, kazasız belasız![]()
kardeşim maşallah
kazasız belasız, oralardakayken bir türlü göremedim canavarı.
1-2 dokunuşla efsane olacaktır.
Kazasız belasızGeçtiğimiz aylarda bir arkadaşımız komple bigturbo setup lı a5'ini sattı, gtx2265 methano cooler vs, keşke böyle arayan isteyen birine denk gelseymiş..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Teşekkürler. beni de almaya iten en büyük şey sesiydi saçma bir şekilde başka hiç bir şeyi düşünmeyip sesine aldanıp aldım![]()
Her şey çok güzel ama kar yağmadığı sürece ve ya cidden kaymak bir asfalt bulup kıllatamadığınız sürece bir süre sonra insan tren gibi düm düz gitmekten yoldan çıkmamaktan sıkılıyorben alalı 1 seneyi geçti satmayı düşünmüyorum piyasa düzelene kadar ama satarsamda sırf çok kıllatamadığım için satarım.
3,0tdi q7'lerde motor yaptıranları gördüm ama sebebini bilemiyorum
potansiyeli çok yüksek , uygun ekipmanlar ve müdahalelerle hem ses hem verim açısından şaşırtıcı sonuçlar veren bir makineniz var
şanzıman yüklemeye gelir mi ona bakmak lazım diye düşünüyorum
bir de enjektörler
Tesla Model Y Sr
3,0tdi q7'lerde motor yaptıranları gördüm ama sebebini bilemiyorum
potansiyeli çok yüksek , uygun ekipmanlar ve müdahalelerle hem ses hem verim açısından şaşırtıcı sonuçlar veren bir makineniz var
şanzıman yüklemeye gelir mi ona bakmak lazım diye düşünüyorum
bir de enjektörler
Tesla Model Y Sr
Aracın yazılımını elden geçirdik geçen haftalarda stg1+ kıvamında tamamen safe diyebilirim, eski yazılım bolca avanslı ve rail basınçlı yapılmış, sonucunda biraz şakırdama ve duman mevcuttu
@atakanakdeniz daha iyi yorumlar farkı tabikigidişte çok fark olmasa da yazılım içindeki düzenlemeler sonrası yukarda bahsettiklerim artık yok, şakırdama ve duman çok çok az durumda
bir de devir kesici koyduk 1-2 de eğlendiriyor
![]()
şöyle bir 100-200 videosu ekliyim belki sahibi Atakan'cığım bile henüz görmemiş olabilir bunu(@b.koçer Çeşmeye giderken aldı ölçüyü
)
-0.88 slope 19.54 sec, bomboş ağırlığı 1785-1860kg aralığında veriliyor unutmadan![]()
YouTube
Konu levent tarafından (19-04-2020 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)