Doktorum hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Çok şık duruyor maşallah, hayırlı olsun![]()
veysel hayırlı uğurlu olsun, akıl mantık arabası almışsın.. bunda da stock kalmayacağını, yay jant lastik ile devam edeceğini görüyorum![]()
heh ben de onu diyecektim ama samimiyetimiz olmadığı için cıvıtmayayım dedim
devlet okulundan koleje yazılan çocuk gibi olmuş bu değişimbenzetmeler çeşitlendirilebilir tabii. aynı şeyi ben de yaptım yakın zamanda. sıfırı 1,5 para olan Poloyu bırakıp 1 liraya Cooper S'e geçtim, çünkü neden olmasın?
Ekonomik şartlar sağolsun şu an en mantıklıları biraz yaş ve km'den feragat edip 0'ı şu an 10 para olan ama 2-3 liraya alabileceğin arabalar. ben de bu yönde tavsiye veriyorum artık çevreme, tabii kenarda bir miktar sürpriz parası tutmak şartıyla
Teşekkür ederim etnik kökeninden dolayı taciz ettiğim dostum
Çok sağol "R"eis, baya uzun oldu ama oldu herhalde![]()
Abi teşekkürler, daha güzeli sende. Cümleten kazasız belasız.
Çok teşekkür ederim daha güzeli sizlerin olsun.
Abi yazılımı direk yaptım ama açıkçası 147'de yaptığım agresif modifiye işine girmeyi düşünmüyorum. Biraz daha nokta atışı ve konfor odaklı takılacağım. Görsel uygulamalar ve multimedya dışında müdahale etmek istediğim bir şey yok. Yoksa bunda sınır daha da yok. Yükleme kısmına yine gidebilir dp egzoz filtre egr-dpf iptalleri falan yapılıp hızlandırılabilir ama böyle duran bir arabanın duman atması hoş görünmeyecek. Jantları 19 yapasım var ama o zaman leylek duracak olmuşken coil olsun dicem bu sefer bebişin konforu tekrar bozulacak vs vs.
Şu an ihtiyacım film, koruma ve kaliteli multimedya.
Alın benden de o kadar. Aynı paraya daha yeni araba alabiliyordum ama beni tanıyan herkesin de dediği gibi o tercihlerle mutlu olamayacağımı düşündüm. Çevremden de o desteği görünce ihtiyaçlarımı karşılayan ama en azından daha hoşuma giden bir araç olsun diyerek karar verdim. Uzun süredir bakıyordum ama denk geldi şans yaver gitti vs vs. Şu piyasada şu an stabil ekstra masrafsız kullanmak önceliğim.
Veysel hayırlı olsun valla güzel araba A5 te 147 nin dinamizmini boyutlardan dolayı aratır ama daha sakinim diyorsun zaten hali hazırda o yüzden görselle devam et bence de![]()
Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Siteden anladığım kadarıyla Sakarya'da yazlık tarafında oturuyosunuz sanırım komşu sayılırız![]()
Barış
Veysel abi a5 hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin..
147 bazen sebepsizce özleniyor, haberin olsun
Hepimizin hayatı 4, hadi bilemedin 5 bijona bağlı, kasmayın fazla..
Süper oldu bu gerçekten. Araç çok güzelmiş. Tam aile babası spec olmuş.
Güzel günlerde sağlık sıhhat içinde kazasız belasız ve cezasız binmek nasip olsun.
Yazılım ıvır kıvır işleri bitir bi tur atmak için gelir anahtarı alırım))
İlk film yaptır, özellikle bebişin oturduğu koltuğun camına + bişiler yap seyahat esnasında ciddi rahatsız oluyorlar.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Sağol varol rejenerasyon kralı reisim.
Çok tesekkur ederim sagolun daha güzeli sizin olsun.
Çok teşekkür ederim kardeşim daha guzeli senin olsun. 147ye gelince şimdiden özlüyorum valla sebebi de çok.
Yazılımı aldığım gibi yaptım zaten. Görsel girişicem direk kısmetse corona izolasyonu bitsin anahtar senin![]()
159 bekliyorduk sürpriz oldu bize, hayırlı olsun güle güle bin![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)