Maşallah Allah kaza bela vermesin çok oyun oynamaktan gözlerim batıyor fotoda çok baya hepsine bakamadım ama rengi güzelmiş baya![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok oyun oynamaktan gözlerim batıyor fotoda çok baya hepsine bakamadım ama rengi güzelmiş baya![]()
Arabanın rengi ve jant uyumu çok güzel olmuş. Maşallah nazar değmesin.
Mercekli fara +1 diyorum ben de.
Maşallah kardeşim çok güzel oldu araban kazasız belasız bin inş , senden çok ben sevindim şu araba alma sürecinde çok mantıklı bir seçim yaptın![]()
Maşallah canım renk nazarsavar olması gerekirken arada görevden kaytarıp nazar çekse de alet güzel
Dokunuşlar hazır sayılır, onu da toparladıktan sonra daha da stabil ve güzel hale getireceğiz inş![]()
Hahhaha burak lap timer açmış galiba emin değilim
Eyvallah teşekkür ettim
Çok sağolun
Şu corona işleri bitsin bi bakıcaz bu gidişle
Ooo cano eyvallah
Sağol kankam Allah daha iyilerini sana nasip etsin
Sağol kankam diğer postta o mevzulara da değinicem
Sağol abi teşekkür ettim![]()
Hayırlı olsun Aykut. Güzel dokunuşlar yaptın daha da güzelleri yolda inşallah.
Maşallah kanka.Allah kaza bela vermesin.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Maşallah kankam araba yanıyo ama benim aklım kocaoğlanda kalmadı desem yalan olur çok nalet duruyodu![]()
Rengi, jantları ve basıklığı çok güzel duruyor hiç elleme maşallah
Bende Polo 1.2 TSi varken üzerinde bir blowoff vardı kasap tuning ama sesi keyifliydi, egzoza hiç giremedim, inceledim tüm dp + düz boru + varexler pancar motoru gibiydi. Umarım seninki öyle değildirÖyleyse sadece downpipe ve sonrası stock devam etmeni öneririm. Videoyu merakla bekliyorum
Allah kaza bela vermesin
Güzel araba hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
maşallah bro , güzel günlerde kullan.
OEM+
Arabaya massallah, fotograftaki sari cabrio arkadasimindi ne derdi bitti ne tasasi en son galeriye satmistik umarim cevrenizden birine gitmemistir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)