Herkese merhaba arkadaslar.
Evde vakit gecirdigimiz bu gunlerde bende cok cok uzun zamandir usendigim bir kac sey icin vakit ayirabildim, bunlardan biri de son aracimin konusunu acmak oldu tabi.
Hayatimin son iki yili, oglumun da dogumuyla beraber cok hareketli ve yogun gecmeye basladi. Cok sukur hep olumlu ve guzel seyler yasadim; bu esnada da hedeflerimiz ve degisen planlarimizdan dolayi biraz araclarimi ve forumu bosladim
Simdi telafi zamani diyelim
Soz konusu aracimi 2019 yili Nisan ayi ortasinda satin aldim.
Aslinda 2010 yilindan beri heves ettigim ve bir gun umarim alacagim -hatta oyle veya boyle kesinlikle alacagim- dedigim araci aldim.
Uzun bir sure E90 ve E60 arasirdim, belkide aracimi almadan son bir yil boyunca zaman zaman hep ilanlari kurcaladım. tabi bazi dengeleri oturtmak gerekiyor.
hem maddi olarak hazir olmak, hem istedigim kondisyonda arac bulmam, hem de istedigim donanim ve km'de arac bulmam gerekiyor..
KM takintim biraz var, mutlaka dusuk istiyordum. Xenon, sunroof, navigasyon, siyah ic ve M paket olmaz ise olmazimdi. E bir de tramer konusu da onemli..
Haliyle her gecen gün daha da zor oluyordu arac bulmak.
Babamin yakin bir arkadasinda 2014 F30 320d Modernline var henüz 20.xxx km'de.
Kendisi G20 320d alacagini ve biraz sabretmemi soyledi aracini satmak icin. Bende km cok dusuk ve arac neredeyse ciziksiz oldugu icin E90 sevdami birakip pek icini sevmesem de Modernline F30 almaya ikna ettim kendimi.
Fakat Borusan, Türkiye'ye G20 320d getirmeme karari alinca bizim bu is de suya dustu ve ben yine ilanlarin pesine dustum. Bu sirada yaklasik 6 ay kadar beklemis oldum tabi ve ilanlarda istedigim gibi bir arac yok ne yazik ki.
2018 yili Ekim ayinda Kayinbiraderim icin arac ariyorduk. Ben kendisine o gun icin bazi alternatifler sunmustum.
O alternatiflerden biri de gözüme kestirdigim bir sedan 320d idi. Ne yazik ki ben o gun icin maddi olarak uygun degildim o araci almaya ve kendisine tavsiye ederek almasini istemistim.
Arac evimize baya yakin, Ulus'ta (Etiler) bir galerinin ilanindaydi. Aradik konustuk; arac konsinye oldugunu belirttiler, randevulastik ve gormeye gittik.
Ufak tefek eksikleriyle beraber arac istedigim gibiydi ama biraderin icine sinmedi ve "ben tek kapı bir seyler istiyorum" demesiyle pazarlik bile etmeden ciktik.
Gelgelelim Nisan ayi oldu ve ben hala arastirmalarima devam ediyorum.
Bu esnada biradere forumdan Murat abi tavsiyesi ile İzmir'den TT aldık; bende bebekler bebegi 307SW var, o yuzden de acele de etmiyorum.
Bir baktim ki galeride gordugumuz E90 320d sahibi tarafindan tekrardan ilana koyulmus. icim kipir kipir oldu.
Aradim kendisini ve bulusmak istedim, kendisi yurtdisinda oldugu icin bir kac gun bekledim ve sonra evine giderek aslani yattigi yerde ziyaret ettim.
Araci evinin garajinda gordugumde fotograf cekmeyi unuttum, zaten durumu da pek hos degildi.
Uzerinde yarim cm toz, aku bitik, bakim zamani gelmis halde kosede yatiyor (ayrica muayene 9 ay once bitmis). Sahibinin soyledigine gore Ekim ayinda araci galeride gormek isteyen biri olmus, en son oraya goturmus ve geri getirdiginden beri de hic kullanmamis.
kendisine o kisinin de ben oldugumu anlattiktan sonra pazarligimiza basladik. Saolsun cok duzgun bir arkadasti ve ben daha agizimi acmadan borusan'da bakim yaptirip akusunu degistirecegini ve muayeneyi halledecegini soyledi.
Acikcası bu tavri cok hosuma gitti. sonrasinda da aklimdaki rakamda da anlasinca el sıkışıp kaparomu teslim ettim.
3 gün icinde aracın butun bakim, aku, muayene islemleri tamamlandi ve ekspere gittik.
Beklemedigimiz tek durum aracin arka sol amortisoru patlamisti. Hallederiz dedim
Kaporta kendisinin de belirttigi gibi 3 parca boyalı, degisensiz bir arac.
63.000 km'de ve silecek suyu, lastik degisimi dahil tamamen borusan bakımlı.
2017'de borusanda Seramik koruma yapılmış, haricinde farklı bir yerde islem gormemis.
2011 Model (E90) 320d Msport
Black-sapphire metallic (475)
M Spider Spoke 193
Sports Package
M Aerodynamics Package
M Leather Steering Wheel
Hi-Fi Speaker System
Navigation System Professional
Package Comfort
Sensatec/black Upholstery (Keske gercek deri olsaydi)
Araci eski sahibi kendi olusturarak siparis etmis; konfor paket konusunda kanina girerek Recaroları iptal ettirmisler.
Hatta Harman Kardon muzik sistemi istemis, ona da gerek yok ona Hi-Fi yeter diyerek yine ustunde durmamislar.
Belki de fiyat cok sisiyordu, bilemiyorum artik.
Neyse, kismetimizde bu varmis
Garajimizdaki ilk gecesi.
Bir haftasonu esimle beraber kullandiktan sonra esim hemen cam filmi istedi (bu sefer gercekten ben degil, o istedi)
Takip eden hafta icinde hem cam filmi, hem patlak amortisor, hem de arka fren balatasi degisimi icin sanayinin yolunu tuttum.
Tabi bu amortisor konusu basit bir konu degil, bir hafta boyunca kafamda deli tilkiler dolasti. Sag-sol degistirmem gerekiyor, logolusu 3-4 bin TL civari iscilik haric.
dusun dusun derken Powershop Baycu'yu aradım -sanki icime dogmus gibi- ve stoklarinda bir takim Koni Sertlik yumusaklik ayarli set kaldigini soyledi. Fiziken de depoyu kontrol etti ve saolsun guzel bir fiyat yardimi ile hemen aldım.
Tabi Koni'yi orjinal yay ile takmamak gerekiyor.
Konfor konusunu bozmamak ve araci fazla alcaltmamak icin Eibach 3 cmlik yay temin ettim sıfır olarak.
Ben eski ben olsam direk H&R 5 cmlik yaydı ama arabayi benden cok esim kullanacagi icin bu sefer oyle yapmadim.
bu fotografini cok begeniyorum:
Sonrasinda da makyajli E92lerde oldugu gibi angellari beyaza cevirmek istedim.
Tabi E92lerde led angel var, ama bizim araçlar ampul ile angellari aydınlatiyor, uygun Led ampul alarak degisimi sagladim.
Uzun bir sure araci bu sekilde kullandik -hatta pek kullanmadik, yatti yine garajda- , acikcasi aklimda olan konular var ama hayatimizdaki bazi degisiklikler sebebiyle hem vakit hem de nakit ayiramadim.