KN kutu içi filtrenin ne gibi etkisi var? Ben de düşünüyorum kararsız kaldım.
Servis ürünü marşpiyel düşünürseniz yardımcı olabilirim. Servis fiyatı 8250 TL, 5500 liradan satabilirim
KN kutu içi filtrenin ne gibi etkisi var? Ben de düşünüyorum kararsız kaldım.
Servis ürünü marşpiyel düşünürseniz yardımcı olabilirim. Servis fiyatı 8250 TL, 5500 liradan satabilirim
Hava filtresi aracın daha iyi hava almasını sağlıyor ve buna bağlı olarak 3-4hp civarı güç elde ediliyor.Orjinal marşpiyel ve lip muhakkak görsellik katacaktır ama fiyatları gerçekten çok yüksek.Sizdeki ürün sıfır mı?
maşALLAH direksiyon çok güzel olmuş kazasız belasız. Bizde 1.4 tsı act dsg de k&n filtre uyguladık ve stage 1 yazılım var gidiş vs efsane oldu özellikle eko mode daki o tepkisizlikler inanılmaz arttı. Çok fazla bir fark olmasada sport mode dada bi tık daha arttı. Aracı abim kullanıyor hayatımda gördüğüm en sakin kullanan insanlardan biridir fakat bizde yakıt tüketimi yol bilgisayarındaki tüketime göre 1-1.5 litre civarı arttı. Yakıt fiyatlarından dolayı diyecekler olacaktır yol bilgisayarını baz alarak konuşuyorum otoban seyir hali dahil bu artış mevcut.
@aliburakbatmaz_
@brkhobbygarage
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ekimin ilk haftası yeni aracımı teslim alacağım için henüz ilan açmadım ama aramızdan almak isteyen olursa diye şimdiden konuya yazmak istedim.Arabama 5 ay kadar önce Seat sound ve high versiyon orjinal geri görüş kamerası da eklendi.Düşünen olursa iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)