Gule gule kullanin, gunluk kullanim icin nispeten ozel de hissettiren bir araba arayanlar icin cok dogru bir secim.
Baska arkadaslar da soylemis, yazilim konusunda eski giu sahibi olan ve pek cok giu'ya yazilim yapmis olan Levent ile gorusebilirsin.
Gule gule kullanin, gunluk kullanim icin nispeten ozel de hissettiren bir araba arayanlar icin cok dogru bir secim.
Baska arkadaslar da soylemis, yazilim konusunda eski giu sahibi olan ve pek cok giu'ya yazilim yapmis olan Levent ile gorusebilirsin.
Kazasız belasız sürün inşallah.
1997 Honda Civic 1.4is (Satıldı)
2005 Audi A3 HB (Satıldı)
1997 Honda Civic VTi
kazasız belasız kullanın. aracınızın fren kaliperlerine yapıştırdığınız yazılar tam aksi yöne bakmalıydı. ters olmuş ama bu hali bile güzel.
ayrıca jantları boyama bahanesiyle lastikleri fena boyamışsınız, umarım kısa sürede normale döner.![]()
çok şükür lastikler geçti , burda lastik parlatıcı falan yok kirli ama en azından o plastidip türevi şeyden kurtuldu
bu arada eğer orjinal plastidip değilse jantlardan basınçlı su ile kolayca çıkabildiğini tecrübe etmiş oldum,orjinali daha dayanıklıymış
5 kat attım aralarda 10 dk bekleyerek , ama en sonunda hepsini çıkarmak için benzinlikte yıkama yapılan yerde ki tazyiklşi su ile tutarak temizledim
konuya denk gelip okuyan varsa benim gibi üstünkörü uygulayıp sökmek için benzin tiner yerine basınçlı su tavsiye ederim
aynı jantların daha beter halinde olanları (aldığım araba 230bin kmdeydi) kendim komple sıralı zımpara yapıp, 3 kat astar atıp, 3 kat boya vurduktan sonra 3 kat vernik attım. şuanda sıfır ayarında.
plasti dip ürününü de ilk çıktığı yıllarda Suzuki jimny aracımda alüminyum jantlarında kullanmıştım. orjinali gerçekten çok başarılı. 5-6 sene oldu halen üzerinde.
Güncelleme olsun
Yapılanlar ;
-Parlak krom ayna kapaklarını yine Giu sahibi abiden aldım kendi karbon kapak takınca bunlar boşa çıkmıştı.
parlak siyah kapak üzerine yeşil kırmızı ve alfa romeo sticker uygulaması görmüştüm onu parlak kroma uyguladım
-kapı altlarına hayalet logolar takıldı
-Difizör üzerine kırmızı şerit çektim ki velocelere daha yakın görüntü oldu
-tüm yapılanların ardından marşpiyel eksikliği çok gözüme battı onuda sipariş ettim
hepsini toparlayacak olursam ;
-Detaylı iç dış motor temizliği
-direksiyon kaplaması
-fren balata disklerin değişimi
-sisler H3 Led oldu
-farların temizlenmesi
-kaliper boyama sticker uygulaması
-cam filmi 2 numara
-Çift çıkış difizör ve orjinal spor paket egzozlar
-kapı altı hayalet logo
-aux bağlantısı
Yapılacaklar ;
-jantların boyanması
-yazılım
-marşpiyel
-kule gergisi
-3 cm eibach vs
-farların koyu renge boyanması ve led ampül montajı
Konu mertgurel tarafından (15-06-2020 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışları düzeltilmesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)