Masallah, cok guzel cok canlı duruyor. Guzelde harcamıssınız agız tadıyla binersiniz insallah :)
Printable View
Masallah, cok guzel cok canlı duruyor. Guzelde harcamıssınız agız tadıyla binersiniz insallah :)
Cihan maşallah çok güzel gözüküyor. En çok frenlere bayıldım , arkadaşın golf 6r da denemiştim zımba gibi duruyor gerçekten. :)
Maşallah kardeşim :)
Kazasiz belasiz
Mk5 gti ile alakali olan her konuya bakıyorumdum. Aracını tanıtırken anıl falan diyince aha dedim benim eski araba :)
Eski plakası 34 E 4662 . Emre diye birisinden almıştım 50 küsür bin km. 60 binde anıla satmıştım. Ankara ya yolum düşerse eski arabamı görmek isterim :)
saol abi teşekkür ederim :)
sağol hacım seviyoruz :D
sağol hacı eyvallah :) :)
sağol kankacım , sizin oralardan bi rns510 denk gelirse bana haber et :hahaha: :hahaha:
sağol kankim , ben arkaya Elleme Sekelesin yazmayı düşünüyordum :hahaha:
teşekkürler aynen frenleri hakan abi de taktırdım :)
Teşekkürler :)
Alper abi çok teşekkür ederim :) frenler cidden çok güzel oldu verdiğin paranın hakkını veriyor gerçekten
yavuz abim teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Maşallah.
Çakma bremboculara da selam olsun :)
6 piston frenlere 330 luk diskler bi tik kucuk kalmis sanki, onun disinda uygulama cok cok iyi gozukuyor. Emimin islevide harikadir.
Hayirli olsun, Masallah kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin...
Maşallah manuel hothatch umarım bize de bir gün nasip olur. Güzel günlerde kullanın. :)
masallah cıhan kesene bereket yaptıgın degısıklıklerle daha ıyı oldu :)
Teşekkürler, Çoğu kişi kapak zannediyor zaten :hahaha:
Teşekkürler, Porsche Cayenne üzerinde çıkan ebat bu , 17z kalipere 330mm disk takılabilir en fazla , Aynı kaliperin 18z leri var 350mm takılabiliyor. ben 17 jant ile devam edeceğim için böyle tercih ettim.
Amin İnşAllah. Teşekkürler :)
Kankim teşekkür ederim :)
Maşallah cihan, allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin.
Maşallah kazasız belasız kullan Cihan çok güzel olmuş
En sevdiğim, orjinalliği bozmadan güncellemeler yapmak. Maşallah Cihan çok güzel duruyor :)
Maşallah Maşallah kazasız cezasız güzel günlerde kullanın.
saygılarımla
Maşallah Cihan.
Kazasız belasız bin..
Maşallah çok güzel olmuş. Özellikle sıcak iklimler için olan sis farı çerçevesi çok güzel bir detay:)