T-jetlerde parçalar aynı mı bilmiyorum ama corsa d-punto yürüyenleri aynıydı ben de corsada 5cm h&r ile yılda bir z rotları ve amortisör takozları bitiriyordum.
göze güzel geliyor keyifle uzun yıllar binin
T-jetlerde parçalar aynı mı bilmiyorum ama corsa d-punto yürüyenleri aynıydı ben de corsada 5cm h&r ile yılda bir z rotları ve amortisör takozları bitiriyordum.
göze güzel geliyor keyifle uzun yıllar binin
Güle güle kullanın içimde uhde kalan bir araç. 2010 yılında evo modeli çıkmıştı, normalde punto pek sevmem ama hem makyajlı hemde içi çok güzeldi, gerçekten mest etmişti beni.. (o yıla göre)
start stop falan vardı.. Fiyatı da çok uygundu 20.000 civarı idi tl sanırım. göztepe mi acıbadem mi E5 civarı satış yeri vardı almaya gittim tek kapı siyah yoktu, showroom da beyaz vardı sanırsam ya onu alıcaksınız ya da bekleyeceksiniz dediler. Karar veremedim o sırada uygun fiyata ev buldum. Evi alınca arabayı alamadım tabi içime oturmuştu. Hala o bayiye gittiğim günkü heyecanı unutmam. Güle güle kullanın
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
fazla mesaj---
Konu Yiğit G. tarafından (17-08-2020 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.
fazla mesaj---
fazla mesaj---
Hayırlı olsun. Maşallah yakışıklı araç. Focus'u almaya almadan önce niyetim b hb di, Punto,207 vs çok baktım ama çocuklu aile olunca bagaj ve iç genişlik nedeniyle c sedan a yöneldim![]()
Hayırlı olsun. Maşallah yakışıklı araç. Focus'u almaya almadan önce niyetim b hb di, Punto,207 vs çok baktım ama çocuklu aile olunca bagaj ve iç genişlik nedeniyle c sedan a yöneldim...
beyler forumda sorun olduğu için yukarıda ki mesajlarım 50 kere gitmiş.
Teşekkür ederim. Evet Corsa D ile puntonun yürüyende bir çok parçası ortak. Benimde amortisör takozlarım biraz ses yapmaya başladı açıkçası, bakalım 3cm yaya geçeceğim gibi duruyor. Fotoğraflardaki OPC'de de 5cm yay var, geçtiğimiz hafta rulmanları değiştirmek zorunda kaldık, vurmaktan dağıldı rulmanlar.
Çok teşekkür ederim, Punto'nun 3 kapılısı gerçekten güzel bir tasarıma sahip. O dönemlerdeki fiyatları duyunca bir garip geldi, Şimdi o fiyata sıfır arabayı bırakın, 1990 model araba alınamıyor
Teşekkür ederim, bagaj ve iç genişlik diyince zaten b hb eleniyor (:. Benim b hb sevme nedenim hafif oldukları için hem daha iyi gidiyorlar hem de daha keyifli oluyorlar. Bu arada size de hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle (:
Küçük bir güncelleme yapayım, aracı bugün servisten teslim aldım. Toplu olarak bir kaç büyük iş birden yapıldığı için bir süre akıntı sızıntı, kötü bir ses ya da bir sorun var mı diye takip edeceğim, genelde bu tarz toplu işlerde özenmeden yapılan bir yer çıkabiliyor. Onun dışında Fiat servisleri hakkında kısa bir değerlendirme yapmak gerekirse; Fiyat olarak bence sanayiye göre çok yüksek değil, işçilik ve parça garantisini düşündüğümüzde bence makul bile sayılır. Araç 2 hafta serviste kaldı, bu sürecin büyük çoğunluğu parça beklemek ile geçti ki bence en zayıf noktaları burası, tedarikler uzun sürüyor. Fakat bu süreç içerisinde ikame araç tahsis ettiler, bu sebeple fazla beklemenin bir mağduriyeti olmadı. Son olarak servis çalışanları yapıcı bir tavırdaydı, depo takılması vs konusunda da çok yardımcı oldular. Genel anlamda servislerin belirli bir kalitede ve fiyat performans olarak uygun olduğunu söyleyebilirim.
Servisten arabayı çıkartır çıkartmaz hemen benzinliğe koştum, aracı ilk aldığımda depo sorunlu olduğu için depoyu dolduramamıştım içimde kalmıştı. Bugün hemen benzinliğe gidip anahtarı uzattım gönül rahatlığıyla dedim ki " Fulle "...
Şaka bir yana depo sorununu çözmüş olmak içimi çok rahatlattı, artık gönül rahatlığıyla araca binebileceğim. Bir müsait olduğum zamanda da kolları sıvayıp solan farları eski haline getirerek dış görünüşteki eksikleri ufaktan toplamaya başlayacağım.
Keyifli araba kazasız belasız
06 SS 0006
06 MRZ 06
bu yüzden direkt servise yönlendirdim seni,tahmin ediyorum volan'dan bekledin keşki alo deseydin onuda çözerdim sana
yay konusunda valla ben 2 senedir ultraracing kullanıyorum tam kıvamında düştü vurma sekme zıplama olmadan kullanıyorum fiyatlarıda makul düzeylerde ve ( mareanın z rotlarını takarsan punto'dan kısa bunlar güzel sonuç alırsın ),orjinal yay hiç arama bendekiler annem tarafından çöpe konmasaydı gönderirdim![]()
Konu MURAT_HLX tarafından (19-08-2020 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
Linea 1.6Mjet
maşallah güzel araç, yükleme konusunda da tjet motorlar çok başarılı. yunanistan'da özellikle çok güzel projeler yapılıyor. keyiflie kullanın.
Eyvallah abi teşekür ederim tekrardan, dediğin gibi volan yüzünden bekledik en çok ama çözüldü güzel bir şekilde. Dediğin yaylara bakayım bir abi.
Teşekkür ederim, evet t-jet i araştırana kadar yunanlıların modifiye işinde iyi olduklarını bilmiyordum açıkçası, güzel projeler yapıyorlarmış gerçekten.
hayılrı olsun beklediğinize deymiş güzel bir araç almışsınız güzel günlerde kullanın
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)