Birkaç aydır topladığım malzemeleri bu haftasonu montajlayabildik.
Kör nokta asistanı
Pla 3.0 otomatik park
Kapı altı aydınlatma ve kapı içlerine ctk yalıtım yapıldı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ön cama film çektirdim şerit takip için uygun cam takılınca bizim cam filmi çöp olmuştu.
[IMG]url=https://hizliresim.com/gzsVDi][/url][/IMG]
Konu driver_can tarafından (01-02-2021 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
@berkaym teşekkür ederim.Bende dokunmatik olanı takmayı düşünüyorum.Fakat birçok şey aldıktan kısa süre sonra yapılınca bütçe hırpalandıOnu ileriki dönemde düşünüyorum şimdilik denk gelince yurt dışından bu panelle çözdüm işimi arkadaşın getirmesini bekliyorum.
dur daha yapılacak işlermaşallah kazasız cezasız güzel günlerde kullan
saygılarımla
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Aracınıza maşallah çok güzel. Bir şey danışacağım şerit takip takılırken cam orjinali ile mi değişti?maliyet ne oldu acaba?
Premium dokunuşlar olmuş cidden keyif verici çok beğendim. Dış kısım zaten asi ve sinirli , içi de bir o kadar özel hissettiriyor.![]()
teşekkürler Burçin Amin hayırlısıyla artık yapılacaklara bakacağız
seve seve herzaman beklerim
Teşekkürler evet orjinal cam ile yetkili serviste değişti evet.2500/2700 tl civarında tutuyor.
Elimden geldiğince birşeyler katmaya çalışıyorum.teşekkür ederim.Dolu golf farklı hissettiriyor.
Renk güzel, 7.5 güzel, 7.5 R ayrı güzel, yapılan dokunuşlar daha daha güzelyalıtımdan sonra bariz bir fark hissetiniz mi ?
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Kapıdan aldığım bas seslerinde daha tok ve tıngırtısız geliyor yalıtımdan sonra.Son sese kadar açıyorum bozulma pek olmuyor.Eski araçlarımda swe815 kullanmıştım onla birlikte golf sistemi daha keyifli hale geliyordu.Bu aracıma da ya ondan takacağım yada yer kazanmak için(bebek arabası var artık hayatımızda)daha az yer kaplayan bir ürün önerisi olan varda memnun olurum.
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Koltuk ısıtmalı klima paneli Forum üyelerimizden Ali sayesinde haftabaşı elime ulaştı.Bende paneli en azından yerine takayım da tuşlar dolu dursun diye taktım.Koltuk ısıtma pedleri ve kablo tesisatı bagajda onu da kısa süre sonra taktırıp koltuk ısıtmaları aktif etmeyi planlıyorum.Donanım olarak pek bir eksiğimiz kalmadı çok şükür.İnşallah ağız tadıyla binmek nasip olurda eklediğim donanımların keyfini sürebilirim.Aldığımdan beri kapalı otopark aboneliğini ayarlayamamıştım sıra muhabbetleri yüzüne onu da ayarladım bu aracımında önceki gibi artık başını sokacak bir yuvası oldu tekrardan.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
Konu driver_can tarafından (10-03-2021 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
Yaza doğru da stage 1 yazılıp yapmayı düşünüyorum.
Konu driver_can tarafından (10-03-2021 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
MasAllah kazasiz belasiz
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Sevgili arkadaşım @burcinkarabacak ‘ın yardım ve teşvikiyle aracıma Discover pro mib 2.5 cihazı takmış bulunuyorum.Gerçekten farklı bi hava kattı kendisine tekrardan tüm yardımları için teşekkürler.Herseferinde artık bu son diyorum ama hiç beğenemediğim golf 8 den sonra aracım bi süre daha severek bende kalacaktır.İleriki retrofitler yeni passat ve tiguanda çıkan dijital klima paneli ve hayalet ekranın ortada navigasyon destekleyen versiyonu olacak bu gidişle.Vw mantığı koysana tüm hayalet ekranlara navi desteği...
![]()
Konu driver_can tarafından (20-03-2021 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)