Jant al jant bronze OZ yakışır.
Jant al jant bronze OZ yakışır.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Denizde kum sen de para bitmez Can yeme bizi![]()
23" Fiat 500e LaPrima
Jantlar bu satılsında açıp açıp durmayayım https://www.sahibinden.com/ilan/yede...63367942/detay google araştırmalarım sonucu jantçı gibi duruyor sanki![]()
Tam olarak 10,8 kg, doğru hatırlıorsunuzz.
Audi VW Original Felge 5G0 601 025 AJ - Scheibenrad Alu PRETORIA grau metallic
Yurtdışı daha hafif 19" jantlar var.
7,1-8,5 kg aralığında...
fiyatlar ciddi pahalı
19 Pretoria'larin cok yamuldugunu soyluyor ingiliz abiler. Yollarinda cok cukur varmis, ondan oluyormus. Bunu da dikkate almak lazim sanki
öyle işte.
ben o jantları 75bin kilometre hakkını vererek kullanıdığımı düşünüyorum
toplamda 6 kez düzelttirme yaptım (6x4=24 şeklinde değil)
başka bu kadar araba sürmediğim için kıyaslayamam ama yamulup yolda bırakıp kırılmaması güzel
sonuçta 235/35/19 lastikte yürüyor
belki başka jantlar çok daha sağlamdır
19 jant evet görsel olarak çok güzel duruyor ama kendim için konuşuyorum 225/40/18 jant lastik kombini ve spor yay bile bazen octavia aracımda yoruyor beni istanbulda aktif olarak kullanıyorum aracımıo yüzden bana aile ile kullanılan araçta çok mantıklı gelmiyor. aynı jantın o zaman 19 unuda bulmuştum tercihimi 18 den yana kullandım dediğim gibi o bile bazen sert geliyor
![]()
@aliburakbatmaz_
@brkhobbygarage
Kendisi ile dün vedalaştık.Yerine ne alacağım tam olarak bilmiyorum.Maksimum 1350 bandında ikinci eli hızlı olan bir araç gelecek ama göreceğiz.
![]()
Hayırlısı olsun ben de sabah Tesla almaya niyetlendim Ekim-Aralık olunca babayı aldık yine.
23" Fiat 500e LaPrima
arabaları satarken son pozları hep çok güzel çıkıyor satma beni dercesine, sattıktan sonra da dönüp o fotolara bakıp pişman oluyorum
senin de aynı olmuş, son pozu çok gaddar çıkmış..
hayırlısı olsun.
1350'ye çok seçenek çıkıyor valla. Yaz sezonu E coupe falan o paralara güzel olabilir.
Bu arkadaşla dün yollarımız kesişti.Pazartesi satış verdim çarşamba satış almış oldum.Arabayı 3 yaş yenileyip kasa değiştirmiş oldum.Üst modellerle aradaki makas her geçen gün açılıyor böyle bir karar vermek mantıklı geldi.İstediğime ulaşmak için bu basamağa çıkmam gerekiyordu.
2021 1.5 etsi Rline Mercan Kırmızı
[IMG][/IMG]
Hayirli olsun golf7 sonrasi ben tiguana gectim yedek planim benimde golf8’ di..gunden gune acilan makas elimizdekinden bile edecek gibi..
Neyse bunada guzel dokunuslar bekliyoruz
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Hayırlı olsun Can her ikisi için demaşallah yenisi de çok güzelmiş.
Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)