çok güzel olmuş şık ve sade bence hiç bozmadan bin kazasız belasız![]()
çok güzel olmuş şık ve sade bence hiç bozmadan bin kazasız belasız![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Bir Vw ci olarak böyle bir polo görmek çok güzel. Problem olmazsa araç biraz alçaltılabilir. Kazasız belasız. Maşallah
Maşallah cok güzel motoruyla dışı ile cok hoş olmuş araç bu işlemlerin maaliyetleri neler oldu ve kadran videosu falan görmemiz mümkünmü aracın kazasız belasız.
1.6tdi.
Ecutech.
ne kadar emek harcadığını yakından bilirim. ama sonuçlarını aldın işte fazlasıyla, herşeyiyle çok iyi bir araba...yazılımdan sonra +150 hp olur diye tahmin ediyorum..2.viteste geçemediğim tek araba![]()
Herkese çok teşekkür ediyorum yorumları için .
45 yanak ve 35mm ile yay ile malesef bu kadar düşüyor, fotoğrafları çekerken bende daha alçak olsaymış dedim, zamanında 50mm de vardı ama çok konforsuzdu, bir de şuan ki kullandığım garaja giremezdim.
Motor da ki maliyet konusunda oturup bir hesap yapmadım açıkçası, ***** hobi olarak uğraştığımız için ve uzun bir periyoda yayıldığı için zamanla yaptım , özellikle merak edilen parça vs varsa özelden yardımcı olmaya çalışırım.
Video konusunda, bu hali ile sıkıştırmıyorum, üst devirler de dyno ya da yansıdığı gibi güç düşüp geri geliyor, gücün devam etmesinide devir kesici engelliyor, yazılımdan sonra bakalım nasıl olucak.
Yazılım olarakta bu araçlarda vagcom ile log tutuluyorsa eprom istiyorum, takması oldukça kolay şuan benim araçta .
emek harcandığı belli ve alınan sonuç herşeye değmiştir umarımkazasız belasız kullan.. yazılımdan sonra videoları görmek isteriz..
krank kol ve pistonu nereden temin ettin acaba? bu işlem sonucunda nasıl bir fark oldu, maliyeti nedir?
ayrıca port polish kaça yapıldı, fark oldu mu?
polo gt şanzuman için ne diyorsun?
bende de polo 6n 8v var, yukarıdaki üç eleman hariç diğerleri bende de var, bana da yardımcı olursan sevinirim![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
bu benim is i boy boy ayıran polo değil mi?maşallah...(ozaman daha az yüklüydü kesin yoksa dahada hazin sonuç olurdu)
severek izliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)