Kazasız Belasız Yasin. Eklentiler çok güzel oluyor. Acilen Throwing'ler gelmeli hem de çok acil.
Kazasız Belasız Yasin. Eklentiler çok güzel oluyor. Acilen Throwing'ler gelmeli hem de çok acil.
HotHatch Lovers!
Çiçeğim Maşallah güle güle kullan kazasız belasız inşallah. Şu jantları takta bi gerekeni yapayım ona![]()
MGN TypeR.
Allah razı olsun, teşekkürler![]()
Bir ince ayar sonrasında 200'de tekrar görüşelim o zaman
![]()
#ayarherzamanvardır
Çok teşekkürler bro.23ti turbo konusuda gelmeli.İnşallah gönlümüzdeki gibi olur araçlarımız.
Gt lip evet kesinlikle,çok sevdiğim bir arkadaşımda var sağolsun gönderiyor bugün.![]()
Can abi allah razı olsun
Çok teşekkürler abi, kesinlikle haklısınız. Gerekeni yapacağım.
Gerekeni yapacağız en kısa sürede.
Cümlemize kazasız belasız.
Çok teşekkürler kanka , bana sorarsan şuan tabi daha iyi halde. Ufak ufak konuyu ilerteceğim. Oldu bitti gibi olsun istemedim açıkçası.![]()
E34 kullanımı vs. çok başka bir arabaydı. Seviyeli ilişkimiz bu kadarmış. Bir daha yolumuz kesişir mi bilemiyorum.
Turuncu sinyal evet yakıştı, ama orj beyaz olunca değiştirdim.Makyajsız olsaydı (keşke) kesinlikle turuncu kalırdı.
İleri ki postlarda içi ile alakalı öncesi&sonrası görüntüleri paylaşacağım.Düzgün resimler çekmediğim için eklemedim ama ekleyeceğim tabiki.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim kardeşim,gücümüz yettiğince orjinal bir şekilde arabayı iyileştirmeye çalışıyoruz.İçinin resimleri gelecek meraklanmayın.
Kapıönü tuning genel koordinatörü Aykut Bey ,
Çok teşekkür ediyorum.![]()
Çok teşekkürler kirve allah razı olsun, cümlemize kazasız belasız.
Barış abi çok teşekkür ederim elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz bir şeyler.Jant olayını en kısa sürede hallediyorum inşallah.
DA ile yan yana throw'lu hallerini düşünemiyorum. İkisini de yan yana görmek için sabırsızlanıyorum abi.![]()
Her şey gönlümüzce olur inşallah.Bu arabada çok hakkın var, ne kadar teşekkür etsem az.
Kardeşim allah razı olsun.Yapabildiğimiz kadar iyi yapmaya çalışıyoruz.![]()
Seven (rakamla 7) yedi (rakamla 7) canım kardeşim dediklerine katılıyorum. Kimse suratlarına bakmıyordu cidden bu arabaların. İyi ki de bakmamışlar , arabaların çoğu sağlam kaldı bu sayede.
Jantla ilgili konuya en yakın sürede ilgileneceğim.![]()
Çok teşekkürler abi.
Özgür abi çok teşekkür ederim, eksper konusundada yardımcı olmuştun çok sağol tekrardan.![]()
Mutu reyizin 46 compact'ı şuan olsaydı.Her şey daha farklı olabilirdi.![]()
Sivaslım allah razı olsun. Alırken bendede biraz kuşku vardı b30 6 silindir makinadan 4 silindire düşünce ama gücü kendince yerinde.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Cümlemize kazasız belasız meriç, çok teşekkürler.
Jant konusunu en kısa sürede halletmeye çalışacağım.
Kardeşim allah razı olsun, gerekeni yapacağız.![]()
Allah razı olsun abi,cümlemize. Jantlar ve haricinde senle konuştuğumuz ince detaylar vardı. Onları da artık talha gelince yaparız.
Allah razı olsun abiŞaşmazda işinin ehli bir ustamız var. Fabrikasyon iş yapar. Onda tüm işlemleri hallettik.
![]()
Bir takım rivayetler var kanka , gittiği her yerde en çok çevrilen ve en çok içi aranan araba olabilir sanırım. Geçmişte bir yaşanmışlıklar var belli ki ;D
Çok teşekkür ederim, allah razı olsun.
Abi çok sağol, teşekkür ederim.![]()
Fabrika yarım basmış kanka , ziyan olmasın diye de elde ne varsa takıp göndermişler.![]()
![]()
Çok teşekkür ederim.![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Maşallah abim rabbim kaza bela göstermesin
Günden güne boncuk oluyor bittiğinde çok güzel olacağına eminim. 34te satılcak araba değilmiş valla
Şefkat motors hayırlı cumalar diler...
Maşallah maşallah mal çiçek.
Bi m50 yakışır![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Maşallah kardeşim benim Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah kankam cok güzel ilerliyor kazasız belasız biter inşallah![]()
kanka bunun gizli fotoğrafları vardı onlar nerde e36 sedandan çevirmediniz mi ekspertiz olarak ben mi ifşalayım sen yayınlar mısın ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)