MasAllah sahin cinayet. Kazasiz belasiz bro
MasAllah sahin cinayet. Kazasiz belasiz bro
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Uzun zamandır aklımda jantlara müdahalede bulunmak vardı. Çevremde herkes jantları değiştirelim dedi ama ben sevdiğim için değiştirmek istemiyordum. Boyatalım biraz işlem yapalım dedim bende. Uzatmayayım fotoğrafları bırakıyım![]()
Tenekeleri taktık 14'' ve 65 yanak kar lastikleriyle davlumbazlara yara vereceğimiz kesindi..
Başladık denemelere..
Aklım çok karışıktı. Normalde umrumda olmazdı hemen karar verirdim ama bu sefer beynim döndü.
En azından su tutayım dedim tipsize![]()
Jantların rengini Esr Jant Ufuk abi bana bırak dedi. Yazıları kapattık. Fazla delikler kapandı. Yamukluklar , yaralar vs her şey yapıldı. 15 günün sonunda jantlara kavuşmaya gittik.
İlk görüş , inanılmaz parlak ıslak ıslak duruşunu çok beğendim.
Lastikleri takınca daha da gözüme güzel gelmeye başladı
Kaliperleride tekrardan farklı tonda boyadık çok güzel oldu. Jantlarıda taktık. Gölgede farklı güneşte farklı yanar döner bir renk oldu inanılmaz beğendim.
Jantlara göbek , sticker ve spacer eklenecek. Bitmeden paylaştım çünkü çok içime sindi. Jantları iyi ki satmadım değiştirmedim dedim cidden. Herkese iyi forumlar. Daha fazla başınızı ağrıtmayayım![]()
kanka maşallahkazasız belasız
Bol fotoğraflı bir güncel yapalım hazır fırsat bulmuşken
Leyla'ya konu açmadım çok bişey yapmadığım için ama burada seveni çok. Bildiğiniz üzere Ereğli'deydi ama dayanamadım İstanbul'a getirdim. Boyasının ölü toprağını ben atmıştım ama profesyonel ellerin değmesi gerekiyordu. İç dış uygulama yaptık. Garaja kapatmadan önce de bir kaç fotoğraf çekeyim dedim.
![]()
Vatandaşı olmazsan güzel ülke Türkiye
EZ'nin daha çok ihtiyacı vardı ilgiyeonuda es geçmedik tabi.
Son eksiklerinide halledip garajda ufak bir uykuya hazırlandı.
Nam-ı değer hırsızla sokağa çıkma yasağında E5'in altını üstünü getirdikten sonra![]()
Vonixx marka cila aldırdı detaycı abilerimyalan yok bende bu derece bir sonuç beklemiyordum. Zeminde güzel olunca mükemmel oldu.
Opsiyon listesinde alınmamış özellik bulamadığımız 2021 E200d AMG'de yeni üye oldu garajaSen git milyondan fazla ver Saxo Vts yanında gayış gibi dursun hahahaha
ne kadar eski araba aşığı olsamda yeni araçlarda ki teknoloji artık kafa karıştırıyor..
Herkese iyi bayramlar dilerim. Kusurum olduysa affola.
Şöyle mermi gibi,her türlü saxo'nun hastasıyız beKazasız belasız
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah. Kazasız, belasız.
Kara tenekelerde yakışmış aslında. Sleeper havası var ingiliz stili gibi.
Ama jantların rengi gerçekten iyi olmuş. Eksikleri tamamlanmalı.
Marşpiyel altındaki ek türevi bıçak mıdır nedir bence o da sökülmeli. Göz yoruyor ama zevk senin.
New Toy! - 41 AJV 325
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içintenekelerde yalan yok gerçekten benimde hoşuma gitmişti ama lastik ölçülerinden dolayı davlumbazları çok üzdük..
Marşpiyel altındaki bıçağa benim gözüm alıştığı için sökersem büyük ihtimalle gözüme çok boş gelecek o yüzden hoşuma gidiyor şuanlık..
Maşallah yavrum
bezle araba kurulamaya devam mı![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Jant ve kaliper rengi müthiş olmuş gerçekten. Kesene bereket, mk2 leri çok seviyorum maşallah.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)