Dün çok yoğun ve yorucu bir gündü, 1-2 tane dışında fotoğraf çekmeyi bile unuttum.
RSA Intercooler, GFB DV+, K&N kutu içi ve iridyum bujileri taktırdım.
Bunun dışında n13 kroniklerini kontrol ettirmek ve sıcaklar da başlamadan yağını LL-01 onaylı Motul xcess gen2 5-40'la değiştirmek istedim.
İyi ki de kontrol etmişiz, V kayışında kesikler oluşmuş, devirdaim kasnağının üstündeki kauçuk baya incelmiş.
Tabii bunun sebebinin, blok üzerinde hiç bir işe yaramayan, neden orada olduğu bilinmeyen yağ tapalarının, zamanla terleme yapmaya başlaması dedi ustam. Temizlemek yerine, bunları da değiştirdik.
Her şeyi topladık geri, su kabında yarım cm kadar bir çatlak başlangıcı gördük ve onu da değiştirdik.
Bujiler 20.000'de Borusan'da değişmiş, üstünden champion marka bujiler çıktı, onlar da kendini bırakmak üzereymiş.
Finalde kaput altı görüntü şu şekil oldu:
Çıkan kasnak ve su haznesi:
Vee tabii bir takım olaylar
![]()
Konu drago tarafından (06-04-2023 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Yok bee, hiç öyle bir iddiam yok, geçti bizden
Motor yazılımı olsun, zf8 yazılımı olsun, sağolsun Eren ve Utku yine tam istediğim gibi (1 bar altında) yaptılar, muhtemelen 190 hp civarındayız.
Tek apaçiliğim ortayı iptal etmek oldu, cold startta bile ses değişikliği neredeyse yok gibi bir şey, ama vites geçişlerinde fartlıyor demeyeyim de geğiriyor![]()
Gittiği yere kadar ya nolacak
@rahmitanir biz kimiz ki Touge yapacağız seninle, konuyu ilk açtığında senin araba warm hatchti, güncellendikçe hot hatch oldu.![]()
N13 keyifli makinadır, dillere düştü sadece
Bende de 2013 F20 var N13. Stage 3, 46mm hybrid turbo, 320i yağ soğutucu, intercooler, dv, wg, filtre, egsoz, 335 bobin vs gayet keyifli
Keyifli gazlamalar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)