Cok güzel araç almişsin hocam , kazasız belasız inşallah.
1 senelik birlikteliğimizin ardından bir güncelleme yapalım. bayaaa bindin gezdik ufak tefek dokunuşlar yaptık.
plakalara, iç aydınlatmaya, geri vitese led taktım. tek geri vites ışığı yetersizdi. sağ direksiyonlu parçası satın alıp taktım. sisler iptal olmadı
ayrıca ayak aydınlatma ve ambiyans aydınlatma eklendi.
Android multimedia ve alpine swe-815 bass eklendi
logoları yeni tip logoyla değiştirdim
stoplar ve farlar QV tarzına çevrildi. aynalar ve far içi LZ49, krom çerçeveler a80 ferric grey oldu
PSA kolu ile hız sabitleyici eklendi
Frenlerde güncelleme oldu. EBC p12 set ile değişim yapıldı. Aras Dinçer getirtti. Kendisine çok teşekkür ediyorum
K&N kutu içi performans hava filtresi takıldı. Yavuz abiye çok teşekkürler![]()
Kırmızı emniyet kemerleri ile değişim yapıldı
bir sene içerisinde yaptığım ufak tefek dokunuşlar bunlar oldu. devamı da gelecek![]()
Yaptıklarımızı ve yapacaklarımız için inceleyebilirsiniz![]()
youtube.com/kaankara
www.instagram.com/tosi_mitology/
iyi güzel hoşda gözümüz kanadı one bütün forum benim gibi yaşlı mı gözler cavlamıyo mu koca koca siyah harflerle yazmışın
kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
maşallah hoş araç iyi günlerde kullanın
Eklemeler devam ediyor![]()
Göstergede ortadaki bilgi ekranı kırmızıydı. gece sürüşlerinde bir zaman sonra rahatsızlık veriyordu. Baktım ki son makyajlı giuliettalarda beyaz zeminli, biz de değiştirdik. diğer ledleri de değiştirdik. gösterge aydınlatması yenilendi. araba gençleşti![]()
Araçta büyük frenler var ama kaliperler renksizdi. dış görünüşe çirkinlik katıyordu. gereken yapıldı. biraz uğraştırdı ama oldu gibi görünüyor
temizlik astar boya etiket vernik hepsi yapıldı
Düzenlemeler ve eklemeler devam edecek![]()
youtube.com/kaankara
Gösterge rengi harika olmuş. Beyaz kadran eski , yeni farketmeksizin her araca yakışıyor , göz yormuyor.Kaliperler de araca yakışmış ve tamamlamış.Güle güle bin ede![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Maşallah kardeşim
Filtre için de rica ederim, güle güle kullan.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bayram sonrası bir güncelleme
Son olarak otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü ve Mercedes havalandırma ızgarası takıldı. aracın iç havası çok değişti. kalite arttı resmen. Fiorino havalandırmalarından kurtulduk![]()
![]()
youtube.com/kaankara
mercedes ızgarası fikri harikaymış yahu çok güzel olmuş.
Şahane olmuş iç konsept değişmiş resmen![]()
Golf Comfortline - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
Maşallah çok güzel. İnstagramdan takip ediyorum. Çok keyifli bir araç. C30 u almadan önce çok isteyipte veto yediğim bir arabaydı. Sonrasında arkadaşıma aldırmıştım. T-jetlerin önü açık ve sorunsuz makinalar. Güle güle binmek nasip olsun.![]()
Volvo S60 / Volvo C30 / Mercedes - Benz Citan (O Artık Başkalarına Yar Oldu...)
abi yabancı forumlarda gördüm ben de, baktım enişte ingiltereden alabilirim dedi. hemen ebaydan çıkma parça bulup link attım. gelirken getirdi. kırmızı halkalar da işin cabası oldu![]()
beklediğimden bayaaa değiştirdi iç mekanı. görsel olarak tatmin edici oldu![]()
ben de aracınızı görünce tanıdım, ben de takip ediyorum sizi![]()
bir türlü motora giriş yapamadım. günlük binmeyi bıraktım, uzun yolda biniyorum. gazlamıyorum uzun zamandır. bide artışlar olunca görsel dokunuşlar yapıyorum.
teşekkür ederim sizin de aracınız çok güzel![]()
youtube.com/kaankara
Emeğinize sağlık muazzam işler gerçekten. Merak ettiğim iki şey var, havalandırma ızgaraları herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak uyuyor mu? Ambiyans aydınlatmalı olan versiyonlarıyla çapları farklı mı?
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)