User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Sonunda Kermit geldi R60 Mini Countryman S ALL 4

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı temizlettik parlattık ama İstanbul’a İngiltere havası çöktü...

2-3 hafta önce İzmir’e uzun yolda test etme şansım oldu. Anladığım kadarıyla aracı uzun yolda da sport modunda kullanmak tüketim açısından daha mantıklı. Gaz tepkisi arttığından gaza daha az basınca daha az yakıyor. Sportta 3000dd civarında yakaladığım tüketim değerlerini D modda yakalayamadım (D mod 2500dd). Depo da 45 lt olunca biraz yakıt stresi olabiliyor.

Özetle çok ekonomik bir araç değil (9-10lt/100km ortalamalara şaşmamak lazım) , eski aracıma göre %50 daha fazla yakıyor ama senede 2 kere uzun yol yapıp haftada 100km gidecekken de stress yapmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Dün minauto’ya gidip hararet vb analog göstergeler için fiyat almak istedim ama ellerinde olmadığı için sonuç alamadık.
    Diğer alternatifler üçin önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı ağırlık, otomatik vites oluşu 4 çeker sebebiyle az değil ama bence çok da değil. uzun yolda sport avantaj sağlıyor. bendeki CM manuel idi tempolu uzun yollarda 8-8,5lt bandında seyahat ediyordum. getirisi ve keyfi yanında yakıt benim için çok göze batmıyordu

mini gruplarında mutlaka gösterge satan vardır, güvenilir kullanıcılardan satın alabilirsiniz.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IbizaFR150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı temizlettik parlattık ama İstanbul’a İngiltere havası çöktü...

2-3 hafta önce İzmir’e uzun yolda test etme şansım oldu. Anladığım kadarıyla aracı uzun yolda da sport modunda kullanmak tüketim açısından daha mantıklı. Gaz tepkisi arttığından gaza daha az basınca daha az yakıyor. Sportta 3000dd civarında yakaladığım tüketim değerlerini D modda yakalayamadım (D mod 2500dd). Depo da 45 lt olunca biraz yakıt stresi olabiliyor.

Özetle çok ekonomik bir araç değil (9-10lt/100km ortalamalara şaşmamak lazım) , eski aracıma göre %50 daha fazla yakıyor ama senede 2 kere uzun yol yapıp haftada 100km gidecekken de stress yapmama gerek olmadığını düşünüyorum.

Dün minauto’ya gidip hararet vb analog göstergeler için fiyat almak istedim ama ellerinde olmadığı için sonuç alamadık.
    Diğer alternatifler üçin önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
    Az yakmaya çok meyilli bir araç değil yani belli bi seviyenin altına çekmek çok güç çok kasmamakta yarar var keyfini çıkarın
    Ben Antalyadan jcw ile 7.9 ortalama ile geldim çok dikkat te etmedim normal sınırlarda geldim işte ama atıyorum muazzam dikkat te etsem çok altına düşmeyeceği kesindi
    Ortalama 9-10 lt ler awd benzinli herhangi bir araç içinde çok garip değil bu araç içinde çok sayılacak bi tüketim değil
    Güle güle kullanın..
    Kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu ara haftasonları İstanbul’a yakın bakir yerleri keşfe çıkmaya başladım. İlk izlenimler bozuk arazide dikkatli olmak kaydıyla gayet yeterli. 4x4 olayını kışın şehir içinde tecrübe ettikten sonra göreceğiz gibime geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir lift kit ile biraz yükseltip hafif arazi lastiği takıp biraz dağ bayır gezmek istiyor insan ama lastikler pahalı, saklama sıkıntısı da var. Aslında çok yönlü bir araba, sınıfında benzer özelliklerde araç fazla bulunmuyor. Ama insanlar da pek bilmiyor, mini olarak hep r53,r56 ve yeniler biliniyor, suv boyutlarında ve 4x4 olduğunun çoğu kişi farkında değil.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IbizaFR150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir lift kit ile biraz yükseltip hafif arazi lastiği takıp biraz dağ bayır gezmek istiyor insan ama lastikler pahalı, saklama sıkıntısı da var. Aslında çok yönlü bir araba, sınıfında benzer özelliklerde araç fazla bulunmuyor. Ama insanlar da pek bilmiyor, mini olarak hep r53,r56 ve yeniler biliniyor, suv boyutlarında ve 4x4 olduğunun çoğu kişi farkında değil.

Hep hayalimde vardır, daha önce r60 all4 vardı bende de.
    Coil ile arada yükseltip bf lastiklerle araziye girmek,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler