User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: 07-GrandePunto 1.3MJet

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jantlardan cok sıkılmıştım fakat kafama göre jant bulamadım replika istemiyorum orjınal jantta daha denk getiremedigim için lastik işide girince içine bari şuan icin gözümüzün alıştıgı durumdan kurtulalım diye evoları ileriye dönük üstündeki lastikler ile saklama tarafında degildim böylelikle takas ettim herkez evonun hastası fakat ben bir türlü sevemedim üstünde gelmeseydi para verip alacagım jantlardan olamazdı görselimiz biraz bu sekilde bunlara ek olarak alt üst panjur da siyah olacak kargo geldigi gibi takıp güncel diyebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel

Ürünlerimiz geldi şaşırtıcı sekilde orjinal cıktı yerli diye almıstım halbukii al panjuru cıkartırken ellerimi kessemde sonunda ben kazandım yeni bir yüze merhaba diyoruz İntercooler cok güzel poz veriyordu acık bıraksammı diye düşündüm bir an ama slepperlıgı bozulmaması lazımdı,sıradaki eklentiler 2 parcanın boyanması eklenecek marşpiyel ve abarth spoyler ile tamamlamayı düşünüyorum

Konu İzzet Göçmen tarafından (25-07-2022 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelleme

Kronik olan eps city mode arızası iyice canımı sıkmaya başlamıstı aldıgımdan beri mevcuttu sorun fakat rahatsız edecek düzeyde olmamıştı,malesefki rot ayarının artık tutmaması kalibrasyona cevap vermemesi tüm sorunların önüne gecmişti böyle denli özendigim arabamın direksiyonu yamuk olamazdı olan sorunlar direksiyonun bir tarafa cok yumusak olması gıcırdama ve city mode acınca yumusak olan tarafa kendi kendine dönmesiydi biraz araştırma sonucunda izmirde yapan oldugunu duydum ve güvenlik önemli diyerek sabah gittim 9.30 da basladıgımız işlem sök tak ve teslim ile 10 da bitti tam yarım saat parça tamiri yaptırmayıp degiştirdim resimdeki parca eski olan ve 15 yıl 250 bin km dayanmış bence güzel gitti manisaya dönüp tekrar rot ayarı yapıp kalibrasyonu tekrar sıfırladık ona göre tekrar rota girip ince ayarlarını yaptık dünya varmış dedim cekme sorunlarıda ortadan kalktı direksiyonu ortada tutan el var sanki

3.sanayide ergun usta yaptı tamirini

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kesene bereket kardeşim. Bence koyu renk bir jantla ve ya gunmetal renkle çok güzel duracak.Ayna kapakları ve jantlar aynı renk olabilir mesela.

Benim hatunda da punto var.Henüz başımıza gelmedi ama bu değiştiğin parça tork sensörü galiba.Fiyatı ne civarda ikinci sorum ise kalibrasyon nasıl yapılıyor.Şuan için sorun yok ama araç çalıştığında kırmızı direksiyon arıza lambası yanıyor.Direksiyon döndüğünde arıza sönüyor.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kesene bereket kardeşim. Bence koyu renk bir jantla ve ya gunmetal renkle çok güzel duracak.Ayna kapakları ve jantlar aynı renk olabilir mesela.

Benim hatunda da punto var.Henüz başımıza gelmedi ama bu değiştiğin parça tork sensörü galiba.Fiyatı ne civarda ikinci sorum ise kalibrasyon nasıl yapılıyor.Şuan için sorun yok ama araç çalıştığında kırmızı direksiyon arıza lambası yanıyor.Direksiyon döndüğünde arıza sönüyor.

Teşşekürler samet teneke jantı oldum olası sevdim ve her aracımda bu sekilde kullandım, gri detay kalmadı hatta ön amblem kırmızı diye gözüme battı eskiyi siyaha boyadım,ayna kapakları marşpiyel ve spoyler de aynı renkte olacak jant tercihim siyah ama belki yeni jantların rengi nardo tarzı renge gidebilirim

Evet samet tork sensörü acı sensörü zaten cihaza baglayıp direksiyona girerseniz hatayı görmüş olursunuz direksiyon işareti bende 1-2 kez harici cıkmamıstı bilgiyarda gene direksiyon yerinde acı ayarları var direksiyonu düz olduguna emin oldugu yerde bırakıp sıfırlama yapıyorsun maliyet 2600 tl oldu bize ucuz degil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler