Maşşalah. kazasız belasız kullanın çok diri duruyor.
Maşşalah. kazasız belasız kullanın çok diri duruyor.
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Maşallah güle güle kullanın. Kromlara kesinlikle karışmamanız taraftarıyım böyle oldukça güzel ve bende orijinal olduğu kanısındayım. Kartal jantı çok güzel durur hele ki ince beyaz yanaklı lastikle...
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
L (lüks) 90-92 Yıllarında üretilmiş Kuş serisinin lüks versiyonudur, motoru 60 yılların teknolojisine sahiptir. ilk üretimlerinde koltuklar kumaştır. 88-89 yıllarında üretilen düz tabir edilen Doğan'ların yerine gelmiştir.
SL (süper lüks) 92 yılında çok az üretilmiştir (eskiden 6. aydan sonra üretilen araçlar bir sonraki yılın modeli olurdu, örneğin 9. ay 2021 de biraç aldığınızda aracınızın modeli 2022 olurdu) parantezdeki sebepten çok az 93 modeli vardır, SL görsel olarak L den 2 farkı vardır yeni tip ayna ve kadife koltuklar, en büyük farklı ise daha yeni teknoloji Tempra motoru diye tabir edilen motora sahip olmasıdır.
93 sonrası bu araçların üretimi durdu, makyajlanarak ve yeni eklentilerle Slx(süper lüks ekstra) modeli ortaya çıktı, 1 yıl sonra Doğan S (süper) modeli üretildi, Slx in biraz daha boş modeli diyebileceğimiz bir modeldir.![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Slxler 93 yılı başında tanıtılmıştı,en büyük değişimler onda yapılmıştı.
Kış günceli atalım.
Yağmurlar başlayınca arabayı kapalıya çektim. Yaz başına kadar yatacak, arada marş yapıp turluyorum otoparkın içinde
Ufak tefek bir tesisat hazırladım kendimce.
Elimdeki 9700 düşündüğüm kondisyonda değilmiş, kafa falan almak gerekiyordu. Ben de 8600 RS buldum
Amfiyi tecrübeli bir abinin tavsiyesi üzerine aldım, hiç bir fikrim yok yetip yetmeyeceği ile ilgili. Bilgili arkadaşlar yazabilir.
![]()
Aman tesisat uğruna arka paneli sakın kesmeyin derim. Kuşlar için hayati öneme sahip bir nokta orası...
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Aklımda olanı yapmışsınız, kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle..
Nacizane görüşüm 1. sayfada ki 14" Kartal jantları konusunu tekrar gündeme alın, tam OEM+ olur diye düşünüyorum.
Hayaller Paris, gerçekler Karaköy.
zamanında böle bi tesisat arabanın kendisi kadardıbende 1 yaşında şayin varken bende aynı stesisatı yapmıştım ama o zaman nerde öle bolluk karaborsa tahtakaleden kaçak gelirdi madeincapon
tesisatı yaptırdıktan sonra hem uzaktan kumandalı alarım yaptırmıştım hemde akşamları teyibin kafasını çıkarıp özel kutusuna koyup eve götürürdük ,çok havalıydı kendimi zengin hissediyodum o zaman
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Maşallah gerçekten temiz duruyor,manevi olarak yeri ayrı Türkiye'de bu araçların.Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.
Güncelleme yapalım. 14 jantları istediğim fiyata zor da olsa buldum. Ufak eğrileri var, boya istiyor ve kapakları bendekiler ile değiştirmem gerek. Havalar düzelince ilgileneceğim kendileriyle
Bir de lastik alınacak tabi. Orj ölçü 175/70r13, 185/60r14 ile çok mu düşer diye düşünüyorum. İnanılmaz basık olsun istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yazabilir.
Şu an kozmetik olarak orj yan aynalar ve sigorta kutusu kapağı almam gerek. Acele etmiyorum.
![]()
Araca yapılanlar gayet yerinde olmuş. Bu arada değişim yapmak istediğiniz lastik ölçüsü ile araç 2 mm. kadar yükselir orjinalinden. Eğer daha şık bir görüntü olsun derseniz bence 185/55/14 yapın derim. Hem biraz alçalmış olur hem de jantlar ön plana çıkar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)