Efsane güzel gidiyor işlemler. Elinden gelerek kendin yapıyorsan bu işte haz üst noktalara ulaşıyor. Aracın koltukları hayata geri dönmüş. Bir Astra F'ci olarak hayranlıkla izledim.Elinize sağlık.
Efsane güzel gidiyor işlemler. Elinden gelerek kendin yapıyorsan bu işte haz üst noktalara ulaşıyor. Aracın koltukları hayata geri dönmüş. Bir Astra F'ci olarak hayranlıkla izledim.Elinize sağlık.
teşekkür ederim
hem vakit hem yer imkanı olmalı,artık havalar soğudu dışarda uğraşmak benim için de malesef zor olacak. teşekkür ederim.
sizin aracınızı beğeniyorum çok orjinal, teşekkür ederim.
güncelleme olarak direksiyon simidini kaplattım.
![]()
Konu KaanBRS tarafından (13-10-2021 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
Temizlik fotoğrafları terapi gibi geldi valla elinizde sağlık.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
aynı araçtan aldım ben de 20 gün kadar önce 1.4 16v 2001 model, toparlıyorum, kasım gibi kaporta boyaya girecek , çıktığında konu açacağım sizinle bilgi alışverişi yapmak isterim, bu arada elimde orijinal cosmo mercekli far takımı mevcut isterseniz yardımcı olurum
tekrardan merhabalar,
biraz vakit aldı ama son gelişmeleri aşağıdaki fotoğraflardan takip edebilirsiniz.
Artık kaporta işlerine girme vakti geldiği için aracı sol arka çamurluk,kaput ve tavan olarak 3 parça boyatmaya karar verdim.
Tavanda yılların ölüsü karbon folyo sacın derinliklerine işlediği için çıkartması zor oldu. Sökücü falan işe yaramayınca ısıtma kazıma yöntemi ile kaportacı temizledi. Tavanda güneş yanığı dışında sorun yok.
Araç boyadayken ön tamponu makyajlı tipe çevirmeye ve tamponları kendim boyamaya karar verdim.
Fabrika astarına ince zımpara ve plastik astarı uyguladım.
Boya ve vernik tamam,vernik biraz pütür kalınca ince zımpara ve pastayla düzelttim.
Marşpiyel takımı aldım plastik ama oem olmayışı içime sinmedi. Aldığım gün mat siyah boyayıp sattım oem takımı dodikleriyle aldım.
Tamponlar hazır
Oem elegeance jantlarını alıp zımpara boyasını yapıp hazır hale getirdim.
Tampon ve dodik montajını tamamladım son hali aşağıdaki gibidir
![]()
Bu kadar emekten sonra ben olsam satamam da; sabah bir gün satacak olursanız, arabada boya var madem teklifim bu diyen olursa ağzına kürekle vurun lütfen.
Araba evrim geçirdi ellerinizde.
Maşallah, kazasız, arızasız, çiziksiz..
Emeklerinize sağlık.Yapılanların karşılığını en çok veren ve tasarımı hala çok güzel olan bir araba bence Corsa C.En iyisini yapmışsınız.Güle güle binin![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
yaa ilk fotoya bakınca tahmin etmiştim az çok işin nasıl gideceğini de..
sen tahminlerimi de aşmışsın dostum
eline emeğine sağlık
nereden nereye...
maaşallah![]()
Tesla Model Y Sr
Memlektinden selam olsun Adaş'ım![]()
Uygulamaların harika, eline sağlık müthiş olmuş...
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
özel mesaj atıyorum Gürsel abi,eyvallah
Her aracımla iyi kötü uğraştım ama bu biraz derinlemesine oldubağ kurduk bakalım hayırlısı,hanım biraz tecrübe edinince yerini daha geniş bir şeye bırakabilir. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Teşekkür ederim özellikle makyajlı hali duruşunu çok değiştiriyor
Eyvallah üstat çok teşekkür ederim,sizin Micra'nın başına da aynı güzel şeyler gelmiş tek fark ile siz aldığınızda da aracınız kozmetik olarak çok kötü durumda değilmiş.
Biz biraz kalp masajıyla döndürdük![]()
hoşgeldin adaş'ım çok teşekkürler elimizden geleni yapmaya çalıştık artık gerisi hanımda![]()
![]()
Muazzam emek var, araç harika...
Ellerinize sağlık...
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Elinize sağlık, harika duruyor
21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2
çok güzel olmuş maşallah kazasız belasız kullanın. jantlar şekli itibariyle kaldırıma vs sürtmeye çok meyilli dikkat etmek gerekir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)