Herkese iyi forumlar, typerı verdikden sonra farklı farklı daha cok modelli araçlara dönüş yaptımHer modelli aracı sattıgımdada tekrardan typera niyetlendim ama gerek fiyatları gereği gerekse bi problem anında üzeceği için her defasında kendime dur demek zorunda kaldım. Hazır evdeki arabaları ikilemişken dedimki fırsat bu fırsat tekrardan bir 106 serüvenine girişelim dedim
Nasip olursa uzunca süre beraber olmayı düşünüyoruz kendisi ile yavaş yavaş sindire sindire eksiklerini giderip gönlüme göre yapmayı düşünüyorum.
1998 orjinal kiraz kırmızı aracımız
İNPRO FAR İNPRO SİNYAL
JDM LEDLİ STOP
16 SPEEDLİNE JANT
COILOVER
51.LİK DÜZ BORU
13.61 KISA ŞANZUMAN
PORT POLİSH
307 PİSTON
OMP KULE GERGİSİ
FİLTRE KİTİ
REPLİKA SS MAGNUM EGSOZ var.
İlk karşılaşma
Alıp gelirken baya problem yaşadık, gece geldiğimiz için yağ cubugunu kontrol ettik yanımdaki iş güzar arkadaşım sayesinde yağ yok zannedip malesef 1 litre fazla yağ koyduk. Onuda krank havalandırmasından komple dışarıya verdi korkudan ankaradan 4 saatte aksaraya indik hızımız 70-80
Çok şükür memlekete indik
Gelir gelmez fotoğraflarını cekemedim ama,
- akslarımızda biraz sallama vardı ikisinide sıfırladık
-5-30 Shell yağ ve yağ filtresi ile değişimini yaptık
-Antifreeze yoktu antifreezemizi koyduk
-Vitesde biraz boşluk vardı sağolsun ustamız onuda halletti
-Triger kayışı ve rulmanlarını sıfırladık
Sanayi sonrası ilk yıkama
Zümra hanım onayı verdi kırmızı bi ayrı sever
Bu sırada jantların 16 olmasından dolayı kafam hiç rahat değildi, jantları satmaya karar verdim. Bir baktımki jantlar 5 bijon spacer ile 4 e çevrilerek takıyor 1 bijonda ortakHemen jantları cıkardım zar zoruna şehir dışından 14 kara jantları buldum otobüs felan yaptırdıkdan sonra geldi hemen taktım.
Bu sırada bi kaç ekleme dah yaptım ama fotoğraflayamadım.
-Krank Filtresi
-Filtrenin ucu boştaydı ona uygun yed marka filtre aldım şu an idare etmesi için yaza doğru oraya farklı bir proje düşüyorum
-Kaput amartisörlerimiz patlaktı onlar değişti
-Rc vites topuzu gibi ufak tefek eklemeler yaptım.
Şu an bana göre reçetesi
-Mk2 vts jantları
-Sebring xt1 eksoz
-Eski tip 6050 pioneer teyp ufak bir tesisat![]()
- Bulabilirsem koni amartisör takımı
-Ufak tefek boya ve göçük işlemleri