Herkese keyifli günler arkadaşlar.
Kupon arabaların değerlenmediği, bir haftada 50 lira koyan poloları, 1 ayda 200 lira koyan golfleri şaşkınlıkla izleyip bu sefer bende golf alıcam parama para katıcam derken yine kendimi 15 yaşında bmw nin üstünde buldumAracımız geçen hafta forumumuzda da paylaşılmıştı ben o sırada pazarlığı vs bitirmiş 1 hafta nasıl geçecek diye düşünüyordum
araç sahibinin sektöre ait bir bilgisi olmadığı için tedirgin edici konuşmaları ütopik kapora istekleri vs derken zor bir 7 gün geçti bizim için. Pazar günü olduğunda hem aracı hemde sahibini görünce tüm tereddütlerimiz ortadan kalktı. Kısmen düşük km si ve kombinasyonuyla gönlümüzü fetheden aracımızı ufak tefek şeyleri görmezden gelip satışımızı yaptık. Noter yolunda da ufak bir nazarlık aldık lastiğimiz yarıldı.
Km 135.000 de mekanik kondisyonu çok güzel, donanım olarak bana göre nokta atışı olan, sıfır alan abimizin zevkiyle şahane bir kombinasyona sahip olan bir araç. Fotoğraf çekme şansım olmadı zaten son 6 yıldır bayan tarafından kullanıldığı için pek fotoğraf çekmeye de değer değil. İlerleyen zamanlarda ön arka tampon ve jantları boyatacağım. Sol ön koltukta ufak bir yığranma var o hallolacak ve sizlerinde tavsiyesi ile orjinal ekipman 18” e geçip prokitler ile bitireceğim. Başkada çivi çakmam sanırım. Şimdilil dönüş yolunda çektiğşm fotoğrafları koyuyorum sonrasında gelişmeler ile değişik fototaflar paylaşırım.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler. (Telefondan açabildim konuyu yazım hataları olmuştur kusura bakmayın)
![]()