çok geçmiş olsun, okuyunca ben gerildim. umarım son arıza olur.
EVEEETT MÜJDEMİ İSTERİMTek bir bobinle çözdük patırdama sorununu. Normalde ilk aklıma gelen o olurdu ama öncesinde minik minik patırdamalar olduğu için farklı yerde sorun arıyorduk. Bozulduğu an en başta arabanın karakteri bu kadar değişmiş olsaydı başka birşey mi acaba diye düşünmezdik. Neyse ki 400 liraya tek bobin değişip hallettim şimdilik. Çok mutlu oldum buna
Hararet de halen stabil. Bir ara klimayı da yaptırdık mı ıvır zıvır şeyler kalıyor gibi geriye, çok büyük ana bir sorunumuz kalmadı sanırım.
Valla normal bir araba olsa dediğin gibi hissederdim sanırım ben de Volkan ama sorunsuz bir anını yakalayıp direksiyona geçince hepsini unutturuyor namıssız.Alıştıkça daha çok el&eldiven gibi hareket etmeye başlıyorum, öyle olunca daha da sarıyor. Ama yine de şeytan yazın yüksekten sat kışın düşükten bi 3.0 çöz demiyor da değil : ))
Onu E320'de yaşıyorum mesela 2004 model 357binde araba her hafta başka tek bir parçası eskiyip değişim istese yıldırır yani. Bu sene abarttı biraz 3 ayda bir 5bin lira üzeri masraflar çıkıyor açmışken onu da değişelim bunu da değişelim derken. Bunu da adam edicez bir yerde bitecek diye umuyorum.
Şanzıman konusunda zıçıp batırdıklarını ilettim, tenteyi falan söylemedim daha ama bir ara patlarsam söverim
Sağol EvrenÇok da kasmamak lazım o zaman dediğin gibi.
![]()
konuyu okudum bayağı can sıkıcı olmuş,
benim altın kuralım premium segmentte 10 yaş üstü , spor modeliyse 100 bin Km üstü asla kapıya konmaz. Kendiniz sıfırdan alır 10 sene yada 100 bin km binersiniz o ayrı mesele tabi.
Konu HaKo tarafından (15-04-2022 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Eski fotolar da gitmiş bir ara onları da güncelleyeyim. O zamana kadar güncel çekmiş olayım
En son ne yaptık arabaya dersek termostat değiştik, bir daha hararet uyarısı vermedi. Airbag ışığı yanıyordu, bir ara ona bakayım, koltukları sökmüşken detaylı bi altlarını da süpürürüz falan ama arabaya da benzinden bahaneyle haftada 1 anca binip motosiklet üzerinden inmezken 10 gün önce bir pazar günü evden çıktım caddeye indim ilk köşebaşında bilinçli olmadan hızlı çıkış sonucu azıcık arabanın arkasının kaymasıyla birlikte motorlu polisi enseme yapıştı. Yarım saat muhabbetin sonunda memura da dedim ben eğer drift yapacak olsaydım böyle bırakmazdım emin olama yok, ümraniyede veya beykozda falan olsa bu mazur görülürdü ama caddede aşırı şikayet var bıdı bıdı dedi müsamaha gösteremezmiş. Ehliyeti ve arabayı 2 aylığına teslim ettik. 9125 lira cezası da cabası
Siz siz olun bilerek veya bilmeyerek böyle bir şey yapma ihtimaliniz varsa ruhsat kendi adınıza olmasın. O zaman arabayı almıyorlarmış. Bileydim...
hayır arabanın muayenesi de dün itibarıyla bitti bi de ona ceza ödicez, çıkışta otoparktan muayeneye gidene kadar bi daha çevrilmesek bari
Geçen otoparka gittim baktım uslu uslu yatıyor, aküsü bitip bir de ordan ayrıca masraf açmaz inş
Ondan öncesinde son çektiğim birkaç fotoğrafla analım bebeyimizi
Geçmiş olsun maddi manevi zahmeti çok olmuş cezanın.Geçen akşam arkadaşında egzozdan men ettiler caddede çok şikayet var buranın oturanlarından müsamma gösteremem deyip men etmiş.
Egzozcular için de şöyleymiş başka yerde olsa bağlamıyoruz ama mesela suadiyede egzozdan ceza yazıp 1 hafta izin veriyorum adama, kızıltoprak'a kadar sıka sıka gidip kafa mikiyor dedi memur.
dedim kardeşim ben de şikayetçiyim onlardan, caddede sağdan sağdan sakince gidemiyoruz, vurun kafalarına![]()
neyse ben yine mahkemeye itiraz edicem mobese, yaka kamerası ne var ne yok izlesinler bu kadar hafif bir şeyden bu muamele kabul edilemez gerçekten
ahahahhahahhahaha yıkıldım
tam diyordum satayım ucuz yavaş bi cabrio yanına BMW GS tarzı iyi bir motor alayım hayatımın sonuna kadar öyle devam edeyim... edemedimsezonu kapattık resmen ya
Çok kötü denk gelmiş maalesef. Arkadan itiş araçla isteyerek yapması çok kolay powersliding de istemeden de oluyor bazen gerçekten.
Cadde de ekstra bi önlem var demek ki, genelde çok uzamıyorsa yanlama işi bırakırlardı polisler.
Bir keresinde benim arkadaşımın başına gelmişti, 70 model camaro su vardı. Caddeye çıkarken biraz hafif gaz verdim araba saçma bir şekilde yanladı zor toparladım demişti
Ona da sana olduğu gibi polis yapışmış hemen, yarım saat anlattım istemeden olduğunu eski araba zaten esp msp hiç bişey yok ne yapsam arkası geliyor fln diyip zor ikna etmişti polisi![]()
bir pazar günü evden çıktım caddeye indim ilk köşebaşında bilinçli olmadan hızlı çıkış sonucu azıcık arabanın arkasının kaymasıyla
Kesin öyledir kardeşim![]()
Şaka bir yana geçmiş olsun ben arada geçiyorum egzoz tüv onaylı olmasına rağmen sürekli çeviriyorlar ortadan diye bu aralar tatsız cadde,
İlk seferde ehliyete el koyup, araba bağlama hakkı var mı yaw?
Ceza maddesi nedir?
Okumadan imzalamam.....
Evlat acısı para. Hadi parayı geçtim 2 ay araba bağlamak nedir ya. Hemde cabrio arabayı yaz ayında. Ayıp günah. Bence hemen dava aç.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yaz günü haftada 3 kere arabayı çıkartsan 1500 lira benzin. Ayda yapar 6000.
Haftada 1 yıkatsan 4 defadan 400 500 de o.
Sende bu şans varken bi 5000 de radyatör hırtumu vs masraf çıkardı kesin. Etti mi sana 11.500
11.500 - 9125 Lira ceza = 2375 kardasın.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Çok geçmiş olsun.. Gerçekten üzücü bir durum. Cadde'de gerçekten hiç göz yummuyorlar. Sağlık olsun tarık
Golf Comfortline - Scirocco White Edition - 116D F20 M-SPORT - E92 320D M-SPORT LCİ - E60 535D M-SPORT
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan
Tarık geçmiş olsun kardeşim. Şu arabayı aldın alalı başın dertten kurtulmadı...
Yaz sezonu gelsin tüm dertlerini unutursun üstünü açar gezersin derken senin dertler derya olmuş
Tuvalette ekmek yorumuna çok güldüm![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)