Herkese selamlar...
Forumdaki konudan bilenleriniz illaki vardır SER52 plakalı Golf R ile yollarımı ayırmıştım. MK7 GTI ile takas etmiştik. Ev için bir girişim yapacaktım, kalkıştım da ama ***** durumlar sebebiyle kimle el sıkışmak üzere kaldıysam ya biz yetişmedik satıldı, ya beğendin 1 2 günde fiyat yükselttiler vs vs derken ev işi yalan oldu. Bir süre rafa kalktı.. Tabi bu süre zarfında ben ne halt yedim diye kendimi yedim durdum. Otomotiv sektöründe olduğum için epey alabileceğim araba seçeneği de vardı ama Golf R pişmanlığı bir türlü gitmiyordu. MK7 GTI çok güzel bir otomobil fakat benim manita ellere gelin oldugeri alsak alamayız, ilanlardaki arabaların rakamları ***** her gün 10 20 30 ekliyorlar... Uzun uzun araba araştırmaları, farklı markalar vs ama yine elim sarı sitenin vw-golf-2.0-R ilanları tıklamaya gidiyor. Hepsi favorimde. Artık o 1 haftalık süreç bir daha ulaşamayacağım hissiyle beraber beni yedi resmen..
Yakın bir arkadaşıma 3 yıl önce Golf R almıştık. O zaman benim boyum yetmemişti ama arabayı da beğendiğim için ilkokuldan beri yakın arkadaşıma aldırmıştım. Hep şakasını yapardım arabama iyi bak diye.. hatta bir ara 2 Golf R gezerken bile arabama iyi bak dediğimde gülerdik aynı arabadan var niye buna sarıyorsun diye![]()
3 kapılı olması beni benden alıyordu
Büyük fren ve Spor koltuk fetişim ile bu arabayı hep kafamda canlandırıyordum üstünden 3 yıl geçti benden 3 araba geçti gitti en son bana nasip oldu
Ben arayıp arabayı istemeden o aradı kafayı yiyeceksin kaç gündür bizi de yedin bitirdin araba ilanları fikir alışverişleri vs vs vs
Ben artık pick-up istiyorum, kocaman tekerlekli kamp vs yapıyorum bu işlere merak sardım bul bana bir pick-up Golfü al götür dedi. Paradan daha çok dost biriktirmişim bunu bir kez daha anladım.. İlanlarda kocaman tekerlekli pick-up arayışım başladı. çokta anlamadığım için üstündeki donanımlardan, markalardan vs 1 2 günde bunun için kulisler yaptık ve sonunda arkadaşımı kamyoncu yaptık bende 3 kapılı Golf R sahibi oldum. Allah bin kere razı olsun
gece 11 de gittim arabayı aldım geldim. O da Golf seven bir arkadaşım hep beraber Golf sahibi olmuş hep beraber gazlardık gezerdik. Resmen 1 hafta önceki halimi gördüm onda vedalaşırken arabayla.
2014 model
90.000 kmde
Boyanmış ya da değişmiş bir parçası bulunmayan 3 kapılı bir Golf R sahibi oldum..
Bir kaç ilavesi mevcut
Forged motor
VW racing 4 piston fren kiti
76mm turbo back custom eksoz sistemi
GTX billet hybrid turbo
KW dcc spor yay
DR.ECU yazılım
Ben teslim aldığımda 18'' inforged replika jant vardı ilk işim hemen onlardan kurtulup 2. takım olan 18'' cadiz jantlara geçmek oldu.
Peşine hemen garajda ameliyata aldım
Bakım işlerim bittikten sonra da altını da pırıl pırıl yaparım diye düşünüyorum
Ufak tefek benimde eylemleri başladıMIB 2.5 DISCOVERY PRO.. araba resmen çağ atladı
Sırada hayalet ekran var vakit bulursam işten güçten gidip montajını yapacağız.
sonraaaa en çok sevdiğim RECARO koltuklarım![]()
sonrası Allah bana, ben Golf R beye
Allah isteyen herkese daha iyilerini, güzellerini nasip etsin![]()