Gözbebeğim 106'yı KUZ 89'u ansızın Mersine satmamın akabinde Doğanı beraber topladığımız kardeşlerimin bu arabayı da bize ver git kendine yüksek model birşey al demeleriyle bir anda arabasız kaldım
Artık 2 çocuk oldu, eski DİP BASIK zamanlarımız geride kaldı. Takribi 200 gibi bir param vardı, hep station wagon istiyordum, parama göre de en mantıklı olan Megane dı. Araştırmaya başladım, buradan Görkem Serin abime de ayrıca teşekkür ediyorum bayağı yardımı oldu. Gtline almak için bayağı zorladım kendimi ama tabikide o ara uçan araç piyasası yüzünden bir tanesi eksperden geriye döndü satmaktan vazgeçti. Bende arabasız kalınca depresyona girenlerdenimİzinli günüm geldiğinde bugün araba alacam dedim ve babamı kolundan tutup bu arabaya bakmaya gittik. Boş paket ama temiz arabaydı, içi düzgün şefkat istiyordu. Şimdiden özür dilerim içine daha gireşemedik
İlk görşümüz
Klasik rutin bakımlarımızı arkadaşımzın yerinde yaptırdık
Otoparkımıza getirdik ilk gece
Terzi sökük ilişkisi, Megan oluşundan kurtardık sonra
Babam elim değecek dedi, ufak tefek göçüklerimiz, arka kare plaka için delik kapatma dört kapı bandı boyası ön lip düzeltme vs dükkanda ağırladık aracımızı
Station almak istememin en büyük sebebi, Doğandan sonra özellikle aile için büyük rahatlık Air süspansiyonumuz takıldı. Air ile ilgili kafasında soru işareti olanlar için babam bile bindiğinde bayağı konforluymuş dedi.
Çıtalarımı boyandı dükkanda taktık.
İç led aydınlatma vs Halı orjinal paspaslarımız siparişi verildi bekliyoruz
Tesisatımız, herhalde 50 yaşına gelsemde vazgeçmem. 4 cam açık gezenlerden değilim kendim kendimi tatmin ediyorum
Kalan fotolarımız Gemi gibiymiş diyorum bazenYapacaklarımız elbette var ama herşeyin fiyatı uçmuş, ufak ufak güncellemeler olacaktır. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
BONUS KUZEY REYİZ
![]()