Maşallah abi tampon yakışmış bende fluence zamanı gt line tamponu peşindeydim ama tr de zor![]()
Maşallah abi tampon yakışmış bende fluence zamanı gt line tamponu peşindeydim ama tr de zor![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
çok başarılı olmuş tampon olayı daha asi bir görünüm kazanmış kazasız belasız
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
eskiden 98-97 ek kasa civiclere 99 kasanin tamponunu alip kesip kaynatip 99 tamponu takardik o gunler geldi aklima![]()
gule gule kullan
Son hali çok güzel olmuş, maşAllah. Sıradaki işlem kapı kollarını GT Line gri yapıp arka tamponu da GT Line ile değişmek olsun bence
Kapılardaki sticker sanırım sadece o gözümü tırmaladı.
Maşallah çok güzel emek verilmiş kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Kanka sağolasın, air olduğu icin sorun yok. Jantlar panamera janti.
Çok teşekkürler sağolasın
Çok teşekkür ettim
Cümlemize kazasız belasız teşekkürler
Abi çok sagolasin
Az çok hatırlıyorum o zamanları abi sagolasin
Teşekkürler ludinklere devam
Çok sağolasın kanka
Cümlemize kazasız belasız çok teşekkürler
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
www.honda-tech.com
maşallah son hali çok iyi
Canım güle güle kullan, kesene bereket emeğine sağlık. Güzel vagon oldu. Air i en dipte değil de az daha yükseltip foto çektinmi bomba olur.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Ön tampon bambaşka,
Arkayıda boyatınca başka hava gelmiş, maşAllah kankacım,
Güzel oldu makine vesselam.
Serdar TURGUT
bugün öğlen beylikdüzünden haramidereye doğru gördüm sizi. ön tampon canlıda daha güzel duruyo. bide dip basık olmadığı hali daha hoş geliyor gözüme dip basık çok sevmiyorum sanırım.
bu arada araç maşallahı hakediyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)