Evet tekrardan merhaba herkese, uzun zaman oldu foruma girmeyeli ve bizde de değişiklikler oldu
Corsa gsidan sonra 2001 clio aldık, kendisiyle serüvenimiz 3 ay sürdü herhangi bir değişiklik yapmadan bize hizmet etti ve onu da yeni sahibine uğurladık, derken yeni bir araç arayışına girdim bu sefer renault ya veda edip farklı markadan yola devam ettik, bir araçla anlaşıp bursadan elimiz boş dönünce bir gece vakti bu araca denk geldik araca gerekli eksperleri ve motor kontrolleri yapıldıktan sonra hayırlı olsun dedikbu arada aracı alalı yaklaşık 3 ay oldu konuyu açmak anca nasip oldu araç 98 1.6 ies değişensiz 2 parça boyasız harici boyalı kondisyonu ve gerek iç trimlerinin düzgünlüğü bizim almamız açısından cezbetti
İlk aldığım gün
Hiçbir zaman replika jant işlerini sevmediğim gibi bu aracın üzerinde bi replika jant mevcuttu ilk işim onları değiştirmekti sıradan herkesin koyduğu bir jant koymak yerine farklılık olsun istedim 90 lı yıllarda olan 2.0 ex amerikan accordların jantlarını araştırmaya başladım fakat bir türlü bulamıyordum şans eseri bir gün bulduk ve hayırlı olsun dedik, jant göbekleri 4.x114.3 olunca haliyle spacer gerekiyordu , jantları satın aldığımız kişi de spacerlarıyla gönderince geriye sadece takmak kaldı
Ağır bakımlarını komple yaptırdık, kozmetik olarak ilerleyen zamanda kaputu boyatmayı düşünüyorum taş izleri vs çok gözüme batıyor, birde filmler sökülecek soyulan dış cam fitilleri boyanacak yavaş yavaş tamamlayacağız eksikleriniteşekkürler