Gayet yeterli güzel bir süre olmuş tadında. Belki üstlerde vardır inceleyemedim, tampon ile çamurluğu neden o klips gibi bir parça ile tutturdunuz
Gayet yeterli güzel bir süre olmuş tadında. Belki üstlerde vardır inceleyemedim, tampon ile çamurluğu neden o klips gibi bir parça ile tutturdunuz
eyv çok teşekkür ederim. dökümante kısmında senin konuyu tek geçerim.
eyv çok teşekkür ederim.
eyv çok teşekkür ederim.
eyv çok teşekkür ederim. tamponun sol taraftaki kulakçığında kırık vardı. yenisini almak mantıklı gelmedi. o kısım tam oturmuyordu ondan dolayı taktım. simetrik dursun diye de 2 tarafa taktım![]()
Setupda değişiklik yok hatta basınç dalgalanma sorunum (düşme normale dönme şeklinde) var tahminimce blow offdan kaynaklı. onu da en kısa zamanda dumanlı basınç testi yapacağım.
önceki süreye göre yaklaşık çeyrek depo daha fazla benzin var depoda. sadece çok ufak rötüş yaptık map te hala safe deyiz ve hala evc off
![]()
Konu punto_multijet tarafından (02-01-2024 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.
eveet baya zaman olmuş mesaj atalı. en son aldığımız 10.57 süremizden sonra bir süre sonra buji talihsizliği yaşadık araç misfire gibi yaptı sonra bujileri söktüğümde birinin kafasının olmadığını gördümtabi o sırada 1. pistonda emekli olmuş
dedim bu bir işaret heralde zaten td04de oldukça kötü durumda çıktı meğersem turbodan dolayı basınç basamıyormuşuz, yinede o haliyle güzel süre almışız![]()
o arada gaza gelip GTX2867 taksam mı derken baktım enginiustan 2618 malzeme piston siparişlerimi vermişim. yeni turbo yeni piston derken egzoz manifoldu vs komple baştan yapıldı. kapak PPR Kaan elinden geçti. TR'de ilk diyebileceğim kelebek değişikliği yaptık artık 60mm kelebek var orjde 49mm di yanlış hatırlamıyorsam.
Cuma günü marş yaptık nasipse yarında yeni kelebeğe göre kalibrasyon yapıp rodajıma başlayacağım. Rodaj sonrası enjektör değişimi ve aksilik çıkmazsa 2 bar gibi basınç basmayı planlıyorum.
Şuanlık tek fotoğraf koyayım tadımlık olsun. detaylı fotoğrafları paylaşacağım.
![]()
Çok ciddi güçler çok ciddi süre maşallah kazasız belasızTutunma durumları nasıl abi? tutunmayı arttırmak için eklemeler yaptın mı?
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Maşallah çıkan güç gerçekten harika.Emeğinize sağlık![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
dün mustafa abinin hesabında görmüştüm bugun konuyu okudum maşallah emek zaman para herşey var konuda en kısa zamanda süre bekliyoruz ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Grupta görmüştüm dyno ss'i ama aracın forumda olduğunu bilmiyordum. Buradan dan maşallah diyelim, ömrü uzun, basıncı bol olsun tekeri düz bassın.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
o kısmı yaşayıp göreceğim. sadece ayna mahruti orjinalden biraz uzun. gergiler powerflexler vs bakalım
teşekkürler yeni süre henüz almadık. deneme yaptık dynoda bugun yarın meth aktif edeceğiz sonra bakacağız sure vs
teşekkürler. hedef süre yok acıkcası. saglıklı hep aynı süre koşsun ne kosarsa kossun kafasındayım biraz
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)