Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
güzel günlerde kullanın
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Dün fırsat bulunca LPG montajında kafama takılan yerleri biraz toparladım. LPG ecusunu motor ecusunun arkasına sabitlemişlerdi. Bir tane de röle var. O ve kutup başına yaptıkları bağlantılar hoşuma gitmiyordu. Önce kutup başlarına yaptıkları bağlantıları düzelttim. Şaseyi kutup başından çıkarıp ecunun yanındaki şase bağlantısına aldım. Rölenin soketinde bağlantı deliği varmış. Onu da kutup başının plastiğine tutturdum. Eski halleri yok ama buralar biraz amatör duruyordu toparladım.
LPG filtresini gelişi güzel klipslemişlerdi. Motorun yanındaki şase kablosunu alttaki deliklerden birine alıp, LPG filtresini amortisör kulesindeki orijinal dişli somunlardan birine sabitledim. Hortum bir tık kısa geldi onları yenileyip alarm kornasının arkasından daha az görünecek şekle getireceğim.
![]()
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
her zaman için yeni yenidir eski eski çok güzel araba güle güle kullanın.
Fakat garanti den çıkarmakla pek doğru yapmamışsınız.Her ne kadar sorunsuz motor sorunsuz şanzuman da olsa yeni arabaların basit problemleri oluyor ve garanti olmayınca çözümü çok ağır maddi bedeller ile çözülüyor.Ne zaman sıfır araba alsak hemen garantisini en uzun şekilde uzattırırız ki çok faydasını gördük hocam.
Hayırlı olsun abi.Lpg taktırmakla çok iyi yapmışsın.1.4 atmo tam otomatik arabaya benzinle binecek kadar zengin varsa Bayon almasın bence.Bir problem çıkarsa eğer Hyundai servislerinin yardımcı olacağını düşünüyorum.Lpg ile yapacağın tasarruf garantiden çıkmanın çok çok üstünde bence![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah nazar değmesin.ön tasarımı çok beğeniyorum ama arkasına bir türlü alışamadım.
bu arada garanti için geçenlerde youtube'de bir kanal'da bayon aracının porya sorunun'den 3-4 kez değişmiş çözülmemiş birde direksiyon kitlenme sorunu yaşamış kendisi inşallah sizin aracınızdada bu sorunlardan çıkmaz.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.
Servis sadece motorun garantiden çıkacağını söylüyor.
Ama başka yerdeki bir arıza durumunda tavırları ne olur bilemiyorum.
Benim yaşadığım olay tüm servisler için bir kriter değil bence. Yani başka servis çok daha iyi olabilir.
Servisteki elemanlar aracı tanımıyor. Sanırsın sokaktan birini çevirip soru sormuşum gibi.
Aynı şeyi sanayide bir serviste yaşasanız asla araç bırakamazsınız. Tuhaf bir durum bence.
Konu marikan tarafından (30-06-2022 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)