-
Öncelikle hayırlı olsun..
3 yıl kadar F30 maceram olmuştu,
bence en büyük sıkıntı izolasyon, sonra başka bir F30' umuz da (özel sipariş), izolasyon için özel kapılarda vs. bir uygulama görmüştüm. Araba lansman aracıydı lacivert luxury line (park asistanı, arka koltuklarda ısıtma vs. vardı, sanırım Türkiye' de ki en dolu F30 idi).
Bence işe izolasyondan başlayın.
Bir de F30 un stok frenleri de başarısız..
-
Bu arada 2. uygulama kesinlikle NBT EVO id6 olmalı..
NBT ile Harman Kardon' un performansında artış olduğunu duymuştum, ses kalitesinde NBT' nin bağlantılarından ötürü artış oluyor denmişti, o konu da araştırılabilir.
Gerçi Dens work bu konu da daha aydınlatıcı yorum yapacaktır. :)
F30 hayalet kadran uygulaması da düşünülebilir. NBT ve hayalet kadran ile çehresi bariz değişir arabanın.
Yay şart (pro-kit).
Kazasız belasız güle güle kullanın.
-
................................
-
Metalik koyu mavi kalp ben.
-
-
Renk çok iyi gerçekten maşallah
-
Maşallah abi kazasız belasız. Elimde Taiwan M Sport ve M3 Setlerden kalan plakalıklar mevcut atıl durumda yerim Sancaktepe’de düşünürsen ücretsiz verebilirim.
-
Yokmu volkan yeni güncellemeler , yeni resimler :)
-
-
Tamamdır artık ordan takibe devam
-
-
tatlı dokunuşlara devam, sırası ile sorularımı sorayım :)
tam arkadan (popodan diyeyim) bir görüntü var mı?
spacer sonrası torklamak ayrıca bir önemli hale geliyor mu?
pedallar geçmeli diye tabir edilenlerden mi yoksa vidalamak gerekiyor mu? hatta özelden aliexpress link alabilirsem ben de alayım direk aynı satıcıdan.
-
-
-
-
-
-
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş keyifli sürüşler:)
-
yeni eklentiler çok güzel ve yerinde olmuş Volkan güzel günlerde kullan.Bir f30 nargile kafelerin önünde harap olmaktan kurtulmuş oldu.Jantlar için düşünce güzel çokta yakışıyor ama arabanın gövde rengine koyu kaçar mı canlıda olanları iyi incelemek lazım.