maşallah bütün yapılan işlemlere
Printable View
maşallah bütün yapılan işlemlere
Lci stop ve egzoz ucu harika olmuş. Bmw nin donanım anlayışını anlamak mümkün değil F30 da cruise control nasıl standart olmaz aklım almıyor inan.
Ben normalde m paket sevmiyorum hele hele beyaz, estoril, kırmızı M hiç sevmiyorum ama bu renkte takım elbiseli sporcu havası olmuş yakışmış m paket.
Güle güle kullan.
Maşallah,Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanın aracınızı.
Yapılan değişiklikler her aracınızda olduğu gibi tam tadında olmuş.Özellikle egzoz konusu çok basit gibi görünsede aracın havasını inanılmaz değiştiren uygulamalardan birisidir bana göre.
Forumda pek aktif değilimdir ama bu aracınızda da öncekilerde de cem yılmazın eskilerden bir reklamındaki "hakkını ver hakkını" sözü aklıma geliyor. Yerinde dokunuşlar,olması gerekli düzeltmeler.
Araçlarınızda çok şanslı. Az masraflı bol sürüşler.
Maşallah volkan elinin değdiği güzelleşiyor. Kesene bereket, kazasız belasız.
................................
Bu konuda şöle bir yorumum olacak, covidli covidli yazayım boşken :D
Şimdi sendeki direksiyon dobiş ve etli + yuvarlak hatlı olduğu için delikli deri kaba ve garip duruyor. Ama ince veya kesin hatlı direksiyonlarda delikli deri daha iyi durabiliyor bakınız Audi direksiyonları. Bu sebeple ben düz diyorum.
Benım tercihim düz deri bende yakın zamanda kaplatıcam düz deri olarak
Ben de düz derim, 3 renk dikişli.
Egzoz ucunda da etli yerine ince kenarlı tercih etsen daha iyi olabilirdi, bu vag egzozları gibi durmuş biraz.
Çoğunluk düz diyecek (..ki diyor zaten)
ama sen delikli yaptıracaksın :):):) (..ki daha önce de bu şekil ters köşe yapmışlın var)
dobiş dobiş baya bi acaip olacak ama görüntü beni etkiledi hem dombili hem delikli
ankette düz olarak oy kullanmıştım buradan da düz diyeyim. neden delikli değil? nedense bana 100-200 liraya ayaküstü yapılan taksici tuning oto yıkama hissi uyandırmaya başladı son dönemde yapılanları görünce. bu algı olmasa delikli bence de daha hoş
e60 da çok güzel olmuştu deri delikli ama bence f30 da düz olmalı tabiki zevk sizin siz kullanacaksınız nasıl mutlu olacaksanız onu yapın gitsin :)
herkesin aksine bence delikli deri daha yakışıklı ...
Tercihim delikli deriden yana :)
Ben orijinale sadık kalmayı tercih ederdim. Harici fanteziler bana M3 alacaktım imkanım yok böyle teselli oldum imajı veriyor. :D
Bir arabanın kapılarındaki vites körüğündeki koltuklarındaki dikiş rengi neyse diğer detaylarda bir bütün olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Hakan Girginer ağabeyimin dediği gibi otomobil yumurta gibi herkes sevdiği gibi yemeyi tercih ediyor :)
Bir otomobilin ilk üretiminden itibaren en net yeridir göstergeleri mesela uzun yıllar o kısıma sadık kalmaya çalışır. Siz oradaki amber kısmıda beyaz yaptınız bu daha güncel gösterir ama ilk arabası e30 e34 bir BMW binicisine ruhen yanlış gelebilir.
Özetle bir otomobile hızlı versiyonuna ait bişeyler ekleyerek özünden uzaklaştırmak benim gözümde sahte rolex takmakla aynı swatch takarım orijinal takarım mantığı umarım anlatabilmişimdir.
Neyse siz bişeyleri sorarak sonrasında kendi istediğinizi yaparak ilerlemeyi seviyorsunuz saygı duyarım :) Keyifli sürüşler :)