Sen şu arabayı 1 hafta bana gönder.
mıllet kullanır sıkılır ben daha zevkıne varamadan sıkılıcam ha
yatakta sardı kolda sardı bende sardım![]()
Ben bu arabayi kiskaniyorummasallah gercekten
harbidende maşallah yaa florya mc de görüyorum bazen.çok şık gerçektende..Allah kaza bela vermesin aracın çok temiz![]()
Dostum aracın çok şık.Fotoğraf çekimleride çok güzel olmuş.Nazar değmesin dikkat et![]()
Masallah moruk aracin cidden cok guzelKazasiz belasiz kullan.Hem ortaliklarda cok gozukmuyo hemde ciddi anlamda cok cok guzel bir arac.Varsin cigersiz olsun,varsin roll gecelerine katilmasin,durusu guzelligi,sadeligi yeter valla
Kazasiz belasiz kullan(Y)
- K -
________
Dr.Ecu
Masallah kardesim, son hali 10+ olmus
Oldskool biraz alakasız kalmıs, bendeki aemle takas edelim onu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah bu aracı ilgiyle takip ediyorum yürümesi nasıl merak ediyorum bnde acıkcası
maşallah kardeşim cok güzel olmuş araban kazasız belasız![]()
OEM+
bende bütün cekim partilerini sensiz yapıcamgörmeye bıktım su hurda yıgınını balkona cıkıyorum bu siteye giriyorum bu yeter be kardesim
![]()
tşk ederim daha güzellerine layık olmak hepinize nasib olsun
bir dahakine görürsen tanışalım aga
sagol kardeş tşk ederiz
Tşk ederim onur aga valla bu sıralar birkaç şey yapacaz motora ,ondan sonra denemelere geliriiz alahın izniyle
Tamam abi olur walla bende trgy ustadan aldım jdm vardır diye biraz aceleye geldi.Plakasızlıktan polis bağlıyordu felan bende acele ettim jdm'i bekleyemeden aldım bir an önce de taktım
Tşk ederim size de
Sagol abi ayrıca o sıra güneş tam tepedeydi bizde zenci olduk
Tşk ederim , neden herkes yürümesini merak ediyor abi wala elimde video kamera olsa çekçem şu haliniYaza kısmetse yürütürüz :P
sagol turgay aga sende eksik olmasenin ef yide dört gözle bekliyoruz
eywallah sagol
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)