@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kazsız belasız, kesenize bereket çok güzel hareketler olmuş.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun değişim süper olmuş. Jant gelince tam olur.
Orta konsol piano boyanınca iç mekanda ki çiğ görüntü gitmiş.
Stopların montajı sırasında kablo ekleme kesme biçme oluyor mu, yoksa soket sokete uyuyor mu onu merak ettim.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Soket değişimi oluyor kablo kesme biçme değil ama 8 pin e falan dönüyor sanırım soketler, tesisat ta değişiyor. VAG cılar daha net bilgi verebilir. Ama kesin soket sokete sök tak ile olmuyor.
Teşekkür ederim , sağ olun.
Hımm çok da çirkin bikere tamam mı :S
Hem orjinal OZ Racing her renk her ebatta güvenli ve ucuz şekilde Türkiye de nerede bulabilirim ki ?
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Tüm OZ racing Ürünlerini hızlı ucuz ve güvenilir almak için irtibat @premiumparts.
Bu hareketimle kazandığım %70 indirimi ne zaman kullanabilirim @Dragger
Boya ve rötüş işlemleri vs yapıldıktan sonra günümüz hastalığı detailing şart olmuştu.
Arkadaşım geçtiğimiz hafta kendi 2 aracına uygulamak için 90ML 3M seramik almıştı. Fazla fazla kullanmamıza rağmen 35 - 40 ML kısmı kalmıştı. İstanbul’u fetheden Kenan komutan gibi arkadaştan kalan yarım şişe seramiği Hazır boya kusurları vs giderilmişken benim araca sürelim dedik.
Gerçi @[RaCeR] @imprezaWRC gibi yetkili abiler daha hakimdir konuya ama aldığımız 3M seramiğin ben orjinal olduğuna hiç inanmadım. Eğer orjinal 3M o ise de fason yaptırıp çok dandik olduğu algısı oluştu bende. Piyasadaki öksürük şurubundan bozma şişelerdeki ürünlerin bile ambalajı kutusu vs çok daha iyi. İçinden uygulama pedi bile çıkmıyor.
Hiç ürün sürmeden pasta yapmaktansa 1>0 diyerek seramiği uyguladık.
En azından parladı bu da bir şey be abi. İstanbul a geldiğimde @aykutsafakyaman dan çaldığım Passat Variant Bayi plakası ile bir kaç foto çektim. Buyurunuz fotolar.
FB50578A-225E-4D1A-BF84-DF3D290C77D3 by Enes Yılmaz, on Flickr
63C28B3A-193C-4FAF-A010-DAA7CA7FAA38 by Enes Yılmaz, on Flickr
99F63083-42E3-48E1-9DDB-CF1B86EED151 by Enes Yılmaz, on Flickr
01C678A4-2819-4FC2-B0E2-BB49196D759B by Enes Yılmaz, on Flickr
Konu enesy tarafından (16-03-2022 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.
Dokunuşlar tam tadında olmuş maşallah enes, iyi günlerde kullan.
OEM+
vay vay vay kimler gelmişbayadır sayfaya girmiyormuşum. o gün resimleri attın hanım sordu ne oldu bakakaldın diye
maşallah tü tü tü nazar değmesin çok yakışmış. güzel günlerde kullan koca oğlanı. bu arada yapılacakları gönder de çözelim 1 mayıstan önce yoksa gümrük fena öpecek..
Enes'i de bulaştırdımbakalım neler çıkacak bu oğlana da
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
enes yazdı mı bilmiyorum ama dynaudio bulması zor bi ekipman yurtdışı tedarik edilebiliyor ama tam kurulu sistem gelse bile gümrük vs 10 binden fazlaya mal oluyor
enes'in aracı comfort olduğu için bagaj kapağındaki kısımda sinyal kablosu olmadığından dıştan içe kablo çekilmesi ve animasyon için ek kablolar gerekli highline bile olsa sök tak olmuyor ne yazık ki
@enesy
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Teşekkürler. Bende de highline tiguan var. Son kasadaki IQ Light stopları çok beğeniyorum. Kesme biçme olmadan oluyor mu diye sormamın maksadı oydu aslında.
Direk alsam taksam sadece kodlama ile çözülebilecek bir şey mi diye merak etmiştim. Direk yanıtlamışsınız çok teşekkürler.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@burcinkarabacak Burada yazan Sefa isimli zat yakın arkadaşımdır. Kendisinin araçtan tek beklentisi 4 tekerlek ve ses sistemi olup ortalık skştirmeye bayılır
Bu arada 10K ya dynaudio yoktur ya varsa alınır bir küçük dandik amfi 5 lira zaten
Maşallah çok güzel olmuş her şey tam tadında.
Vogtland yay + bir tık büyük jant ile çok daha güzel olacağından eminim
Karar sizin tabii ki.
Allah kaza bela vermesin
Benim bildiğim 3M'de 90ml ürün yok. Yanlışım varsa da markayı iyi bilen daha detaylıca yazar bende bilgimi pekiştirmiş veya yanlışsam doğrusunu öğrenmiş olurum.
Bu arada nette şöyle bir video var. Bu tip ürünlerde kapak açıldıktan sonra kürleşme sürelerine göre şöyle bilgiler verirler: Kapak açıldıktan sonra ürünü tamamen bitirin. veya kapak açıldıktan sonra kalan ürünü kullanmak için 1 hafta süreniz var gibi...
Hava alınca şişe içinde kürleşme durumu söz konusu olabilir.
Madem kullanmışsınız, sorun olacağını sanmam. En azından 1 hafta su teması olmasın, yüzeyde iyice kürleşsin. Bu tip ürünlerin geneli (mat yüzeyler için olanlar hariç) yüzeyi parlatır![]()
https://www.youtube.com/watch?v=8NmfLDBe1gM
3M Seramik Boya Koruma Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce
ürün bu 90ml ve uzerınde 3m yazıyor. hatta bazı 3m satıcılarında da gormuslugum var. yıllardır bu urun pıyasada dolasır durur.orjinal 3m mi çakmamı arastırmadım ve hıc kullanmadım namı olsa coktan duyardık ama hıc duymadık.
kullanan var f/p de sanırım gerılerde kalıyorki bunuda kullandım cok ıyıdı dıyen yok.henkelın 3m ın cilaymıs korumaymıs dıyıp bu konunun cok ustune dusmusluklerı yok veya tr dıst. lerinin umrunda degıl.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)