Güle güle kullanın, çok güzel ve özel bir seçim olmuş. kazasız belasız.
Güle güle kullanın, çok güzel ve özel bir seçim olmuş. kazasız belasız.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
BMW nin bu ufak kasa güçlü motor kombinlerini seviyorum, her ne kadar kafadan duruşuna daha gözüm alışamasa da arkası çok şık duruyor. Maşallah kazasız belasız![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Amaç 0-200 yapmaktı da doblo önüme atlayınca 187'de kaldım
Yol çok tozlu olduğundan başlangıçta da biraz tutunamadım
Yakında vbox ile bi' 0-100, 100-200 alırız
https://youtube.com/shorts/JLhTBFK4EJI?
Konu Rs6 tarafından (05-04-2022 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.
https://youtube.com/shorts/JLhTBFK4EJI?feature=share
Şu şekilde koyayım. İlk kez gördüğüm bir formatta yüklenmiş Youtube'a anlamadığım şekilde
pardon dostum
şimdi farkettim bizim şirket firewall ayarlarını değiştirmiş sanırım
youtube açamıyor muşum ben şu an meğerse
arıza bende
Tesla Model Y Sr
Tipine göz alışamadı hala ama motor seçimi çok iyi, güle güle kullan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
B48 motor var di mi m235i lerde ?
Eski kasa 3.0 dı sanırım, bununla birlikte 2.0 a geçildi ?
Kazasız belasız kullanın bu arada...
Cok tesekkur ediyorum. Kesinlikle tip konusunu her sabah otoparkta bende yasiyorum. Keşke biraz renk katacak parcalari ciksa
Evet, B48
Hatta konunun basinda birkac sefer bahsetmistim bundan
Bu tarz kasalarda artik 3.0’lar x.40i modellerinde B58 olarak kullaniliyor.
Hafta sonu Track Türk'ün düzenlediği etkinlikte ikinci kez piste çıkma şansım oldu
Aracı ilk aldığım hafta çıkmıştım. Pisti ve aracı çok tanımadan maalesef 1.25.xxx civarı bir süre yaptım.
Bu sefer ful depo ve iki kişi çıktığım da 1.21.xxx'e indirebildim. Maalesef ön ve arka lastik basıncın yanlış ayarından lastikler arasında 6 dereceye kadar bir fark oluştu.
Pratik yapa yapa indireceğime inanıyorum
![]()
Maşallah çok farklı bir duruşu var arabanın, bazı fotoğraflarda çok ikonik duruyor bazı fotoğraflarda çok basit duruyor çözemedim tam. Ama her köşe başında rastlanmayacak eğlenceli bir makine. Nazar değmesin.
21'indeki İstanbul Park pist gününe ilk kez kendi aracımla katılma fırsatım oldu. Daha önce Porsche Driving Experience'dan sonra kendi aracımla afalladım diyebilirim
Ancak kesinlikle yay veya coilover ihtiyacı olduğunu tekrar anladım. Benim pist tecrübe eksikliğim ile birlikte aracın virajlarda o ciddi miktarda yatımasyıla; dört çeker olmasına rağmen ön ile arka birbiri ile bağımsızlık savaşı vermekten süreyle piste odaklanma fırsatı kalmadı.
İki kişi ile 1.44.xxx süremi böyle böyle aşağı çekmeyi planlıyorum.
![]()
Bu arada aracım satılıktır.
Bir süre konfor ve yakıt odaklı bir araca geçip sonrasında yine bu mod'da ancak seviye yükseltmek üzere bir araca geçme planım var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9019065/detay/
Çok tatlı rengi maşallah
www.honda-tech.com