Öncelikle herkese iyi bayramlar, Golfü sattıkdan sonra tekrardan kaşıntı tuttu ve typer arayışına geçtim. Sağa sola dostlarımıza haber saldım ama malesef ki hem k20 ep3 bulmak iyice zorlaştığı için hemde fiyatlar afaki şekilde arttığı için başka bir araca yönelmek zorunda kaldım.
İlk düşünce 160 lık sciroccolar dı hatta birisi ile anlaştık kalktık Aksaraydan izmire 800-900 km yol gittik. Telefonda özellikle belirtmiş olmama rağmen tabikide araçda farklı şeyler çıktı.
Dedimki lanet olsun burdan geri otobüsle dönmeyim de, pazarlık yapalım masrafını düşelim alalım bari.
O sıra bmw yi buldum hiç aklımda olmamasın ragmen10 defa aradım acmıyor
Rocco cu ile pazarlık sürüyor 500 tl için bana kalsın satmıyorum demesin mi(4 saat pazarlık aşamasından sonra ben 10 bin tl çıkmışım arkadaş bana 1000 tl inmiş aracın yaklaşık 10-15 bin masrafı var![]()
O sıra rocco cu arkadaşın telefonu çaldı bi telefonla görüşüp geliyorum dedi. Tam o sırada beni bmw nin sahibi aradı konuştuk ettik tamam dedik aracı görelim, rocco'nun sahibi geldi hadi abi satışa gidelim dedi, dedim ki ne satışıAbi hayırlaştık ya dedi yok dedim kalsın. diyordun ya daha yeni kalsın satmıyorum diye ne hayırlaşması. Abi yapma etme şöyle böyle yok dedim. Gözümü karartığımı anladın bana burda 500 tl için arabayı vermiyordun şimdi sen düştün ben almıyorum.
Bindik taksiye tepeciğe gittik, izmirli arkadaşlar ile konusuyorum diyorlarki; reco tepecik tarafı sıkıntılı yer aman dikkat et çarpılma şöyle böyle dedim birşey olmaz. Mahalleye bir girdik o da ne sağda solda polis noktası araba duruduyorlar milletin üstünü arıyorlar vsDedim sevmeseler bari. Bi girdikki sağolsun düzgün bir abla karşıladı bizi umduğumuz gibi olmadı. aracımıza baktık konuştuk hayırlaştık.
Araç 2010 model 3.20 d lci 177 hp 195000 km de ufak tefek lokal boyaları var uzunca bir süredir biniyorlarmış evin 3. arabası bakımları tam ufak tefek eksikleri olan bir araçtı. Beyaz olması lci olması ve km sinin emsallerine göre düşük olması beni kendine bağladıbmw ye binmiş seven birisi olarak e90 lara karşı soğuk birisiydim ama ilk izlenimlerime göre yersiz soğukluk muş anladım
![]()
İlk görüşmelerimiz eksper den sonra
iç fotoğrafları şimdi çektim alırken çekmek aklıma gelmemiş
tabi dedimki o eksoz ucu nedir öyle jant felan takmayacağım ama bi eksoz ucu takayım arkadaki kötü görüntü gitsin en azından![]()
Memlekete geldik, hemen yağını suyunu değiştirdim zaten.iç detaylı kuaförünü yaptım. Dedimki bu şekilde bineyim jant vs işine hiç girmeyeyim. Lastiğimizin birisi inip duruyordu jantcı arkaşımın yanına bir gittim dediki 3.35 jantlarına kampanya var dedimki hadi takalım o zaman
Dedimki şimdi jant taktık kötü durur bi de yay takalım sağolsun arkadaşımızda yayları varmış verdi taktık![]()
ee arka jantlar içerde kaldı hadi bide flanş takalım dedim son hali şu an için budur
![]()