Daha iyi kısımlara gelemedik, yarın full garaj günü yazdım kendime :) Baya bir yola sokarım gibi duruyor.
Printable View
Yaptığınız işler çok güzel.Severek takip ediyorum.Her gün girip kontrol ediyorum yeni bir şeyler var mı acaba diyerek.Elinize sağlık
Teşekkür ederim, bu ara hayat biraz hızlı akıyor benim için garaja çok inemiyorum.
En güncel durum, araç çalışırken kontaktan çıkabilen ve kontak yuvasında sabit durmayan eski ve kablolarını her nekadar revize etsem de ekli olan kontağı yeniliyoruz.
Gelen anahtarlar ufak hoşuma gitti, kontak için en azından yedeğimiz de oldu bu sayede.
https://blogger.googleusercontent.co...013.10.33.jpeg
Bir de sinyaller aracı aldığımda hızlı hızlı yanıp sönüyordu, sigorta panelinde ELO marka elektromekanik bir flaşör rölesi olduğunu gördüm.
Bunu elektronik olan ile, yani çekilen akımdan bağımsız olarak yanacak bir röle ile değiştiriyorum.
Piyasada LED uyumlu olarak bilinen malzeme aslında.
Hem daha ufak hem de kablo kalabalığı olmayan bir şekle döndürüyorum.
Bu biraz uzun erimli bir iyileştirme süreci olacak gibi duruyor.
Morette düşünüyor musunuz? Yıllar önce internette 3dprint için çizim dosyasını indirmiştim bir gün lazım olur diye ama bulamadım, internetten de kalkmış bulsam size iletecektim. MK2 var ama işinize yaramaz o da.
Jantlar ile uyumlu olacağını düşünüyorum. Belki birde sparco paçalık ve reflekte cam filmi ile minik bir s1600 görüntüsü olurdu. KÖROĞLU Arh+ da yazardınız her çevirmede ruhsat yerine lisans sorarlardı :)
Ben şuan sadece panjur aldım, morette çok sevilse de beni görsel olarak nedense mutlu etmiyor. Çok sevdiğim bir tarz değil.
:) bi kardeşim ısrarla jantları beyaz almamı istedi. Rallye spec olsun diye.
Sanırım şöyle,
https://thumbs.dreamstime.com/b/citr...-110303510.jpg
Hedefim olabildiğince oem bir görüntü sağlıklı yürüyen bir araç yapabilmek.
Sahibindende olan 205 rallye replikası sierra cosworth replikası vs gibi uçuk livery'ler giydirerek değil ama soft bir antrenman arabası gibi görünmesi güzel. Satarken de eskinin rallici kesimine hitap edecektir. Beyaz jant öneren arkadaşın kafasındayım ben de.
Ama OEM'i de tabiki ap ayrı, başka güzel. Zaman makinası diyorum bu arabalara. Kafanızdaki gibi olunca sizi 2005'e ışınlayacak.
nejat avcıda da vardı bunun kırmızı. araba kırmızıydı, kitcar dı, dolayısıyla da lakabı redkit'di. Anıları düşününce bile eskiye ışınladı :)
Arabaları hep aldım yaptım sattım süreç hep böyle devam etti, özellike son sattığım araçta ciddi bir zarar yazdım. Bu konudaki yaklaşımımı değiştirmeye çalışıyorum açıkçası, uygun fiyatlı söküp takabileceğim aftermarket ve çıkma olarak parçasını bulabileceğim, keyif verecek hafif ve görece güçlü bir araç bu sınıfta en rasyonel seçim olarak 106 gti ve vts oluyor.
Bütçeme göre en makul seçenek buydu, ha belki yaptıklarım ya da yapacaklarım ile maliyet baya yukarı çıkacak olsa da kafada soru işareti olmadan binebileceğim bir araç olacak diye umut ediyorum.
Zamanın güzel arabaları, bizdeki de fotolar aksini iddia etse de kupa şase podye ve motor olarak şuan iyi durumda.